-2 C
Alajärvi
keskiviikko 28.2.2024
MAINOS

SOPS-viikko vauhdikkaasti käyntiin

Soinin Palloseuran SOPS-viikko alkoi jo viime lauantaina, jolloin pelattiin Ministadion-turnaus. Nuoret saivat kokeilla ministadionia eri kellonaikoina. Soini 150-turnauksessa SOPS, Sisu, Tiikerit ja Kunta ottivat mittaa toisistaan. Sisun joukkue oli tällä kertaa taitavin maalintekijä.

SOPS:n Tytöt 03 pelasivat voittoisan pelin äitien joukkuetta vastaan.

Maanantaina pelattiin ottelut Vanhemmat vs. Junnut. Tytöt 03 pelasivat 2×25 minuuttia äitien joukkuetta vastaan. Tosin joukkueessa taisi olla pari nuorta poikaakin ja muita nuoria mukana.

MAINOS

Tytöt voittivat pelin 8-1. Puoliajalla tilanne oli 3-1. Tyttöjen juoksuvoima ja tekniikka kestivät tällä kertaa helteessä paremmin. Pelin palkitut olivat Anna Leppälä ja Henna Lehtinen. Isät vastaan Pojat ottelu päättyi puolestaan Isien voittoon 11 – 1.

Keskiviikkona on junnujen taitokisa ja torstaina yhteistyössä Soinin Kunnan kanssa maksuton ottelumatka U19 EM Suomi-Norja -peliin Seinäjoelle.

Perjantaina 20.7. viikko jatkuu junioreiden katusählyturnauksella, joka on tarkoitettu 2004-2009 syntyneille. Kaikki ikähaarukan innokkaat pojat ja tytöt ovat tervetulleita! Joukkueet arvotaan ilmoittautuneista pelaajista. Pelaajien ilmoittautuminen alkaa paikan päällä kello 16 ja joukkueet arvotaan kello 16.45. Taistelu mestaruudesta alkaa kello 17!

Viikko huipentuu lauantaina katusählyyn. Katusählyturnaus ja ottelut alkavat kello 10.Pelipaikkana on Soinin yleisurheilukenttä ja sen tartanalue. Mukaan mahtuu kahdeksan ensimmäistä joukkuetta.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät