Linda Mäkisalo Alajärveltä Miss Power Truck -kisaan

Mainos[adrotate banner="3"]

Suomen ja Pohjoismaiden suurimmilla rekkafestivaaleilla Alahärmän Power Parkissa Power Truck Show:ssa valitaan lauantaina 11.8. yhdestoista perinteinen tapahtuman keulakuvatyttö Miss Power Truck 2018.

Lauantaina päivällä päälavalla esitellään kolmena ohjelmanumerona Miss ja Mister Power Truck-kisaehdokkaita, jotka saapuvat eri puolilta Suomea. Alueeltamme kisassa on mukana ainakin Linda Mäkisalo Alajärveltä, mutta Miss ja Mister Power Truck -kisaan ehtii vieläkin ilmoittautua mukaan Power Truck Show:n nettisivuilla, kunhan toimii pikaisesti.

MAINOS

Näyttävässä tapahtumassa saadaan ihailla kantri-henkisiä kisatyttöjä ja nuoria miehiä hienojen maalattujen rekkojen parissa sekä mukana taitavasti rakennettuja tuningautoja ja päästään nauttimaan hyvästä musiikista, kunnon rekkahenkeen sopivalla meiningillä.

21 -vuotias Linda Mäkisalo asuu Alajärveltä, mutta kotoisin hän on Isojoelta. – Työkseni teen kaupanalan töitä ja Anskueven Promootiotoimistolla pr-töitä.

Harrastuksia Lindalla on mm. ratsastus, laulaminen ja koiran kanssa temmeltäminen, mikä on eläinrakkaalle nuorelle naiselle kaikista lähinnä sydäntä.

Linda on nuorempana kisannut paljon pienissä paikallisissa kisoissa sijoittuen, mutta Miss Power Truck on hänelle ensimmäinen ns. isompi kilpailu aikuisiällä.

– Päätin lähteä mukaan kisaan uteliaisuudesta ja ystäväni innoittamana. Alkuun ajattelin etten osallistuisi, mutta uteliaisuus vei voiton. Saan tästä kisasta paljon kokemusta, Linda sanoo ja toteaa, että myös itsensä haastaminen ja ensiintyminen on aina jännää ja hauskaa.

Kisojen myötä Linda toivoo enemmän mahdollisuuksia uusiin pr-töihin ja mahdollisia kuvauksia.
Alajärveläisille ja muille lähiseutujen asukkaille Linda vinkkaa, että kannattaa tulla katsomaan tapahtumaa ja samalla äänestämään omasta mielestään parhainta tyttöä!

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliSOPS-viikko vauhdikkaasti käyntiin
Seuraava artikkeliSoinissa markkinat lauantaina