-2.1 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Soinissa markkinat lauantaina

Nopsaan on vuosi vierähtänyt ja kohta on edessä Soinin Yrittäjien perinteiset kesämarkkinat, jotka pidetään lauantaina 21.7. kello 9-15.

Markkinapaikka on perinteinen, eli Soinin keskustassa oleva liikekeskuksen piha-alue.

MAINOS

Tapahtuma elävöittää omalta osaltaan Soinin kesää, sekä tuo vaihtelua ja kenties piristystäkin kuntalaisten, mökkiläisten sekä naapurikuntalaisten tavanomaiseen elämänmenoon.

Paikkakunnan omien yritysten toivotaan osallistuvan runsaslukuisasti markkinoille. Tapahtumassa vierailee noin tuhat ihmistä ja näin ollen se on tässäkin mielessä oivallinen tilaisuus tehdä yritystä ja sen tuotteita tunnetuksi suurelle joukolle ihmisiä.

Kunnan alueella toimivien yhdistysten ja yhteisöjen toivotaan myös osallistuvan tähän kesäiseen
tapahtumaan.

Torimyyjien myyntisortimentti on monipuolinen. Valikoimasta löytyvät vaatteet, karkit, käsityöt, koriste/lahjaesineet, pohjalaistuotteet, lihajalosteet…

Monenlaista suuhun pantavaakin alueelta löytyy, joten nälkäisenä, eikä kuivin suin tarvitse torilla kauppaa tehdä.

Päivä ei ole pelkästään kaupantekoa, sillä torilla on myös yrittäjien järjestämänä pienimuotoista ohjelmaa sekä musiikkia kaupankäynnin lomassa.

Markkinatapahtumassa myös ”häjyt” käväisevät kutsumassa väen saman päivän illalla järjestettäviin kruunuhäihin.

Kauppiaiden toivomuksesta on päädytty siihen, että ns. oheisohjelmaa ei ole kovin runsaasti, vaan tapahtuma keskittyisi lähinnä kaupantekoon.

Soinin kunnan tervehdyksen markkinoille tuo kunnanjohtaja Juha Viitasaari kello 10.30.

Yrittäjät ry toivottaa väen lämpimästi tervetulleeksi kesäiseen Soiniin tekemään ostoksia, tapaamaan tuttuja sekä tuntemattomia ja viihtymään iloisessa kesämenossa.

Paikkavaraukset ja tiedustelut p. 040-7500113/Päivärinta.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät