-2 C
Alajärvi
keskiviikko 28.2.2024
MAINOS

Veto aloittaa kotona, Ankkurit vieraissa

Miesten Superpesiksen alkusarja päättyi sunnuntaina. Kausi jatkuu kaksinkertaisen runkosarjan päätyttyä seitsemän parhaan ylempänä ja seitsemän heikoimman alempana jatkosarjana. Jatkosarjojen ohjelmat varmistettiin maanantaina. Molemmat jatkosarjat pelataan yksinkertaisena sarjana, jossa jokaisella joukkueella on kolme koti- ja kolme vierasottelua. Ne on etukäteen määrätty sijoitusten perusteella. Kummastakin jatkosarjasta rakennetaan omat sarjataulukkonsa, joihin lasketaan mukaan alkusarjan ottelut.

Vimpelin Veto saa keskiviikkona 1.8. kello 18 Saarikentällä alkavaan otteluunsa vastaan sunnuntaina kaatamansa Seinäjoen JymyJussit. Alajärven Ankkureiden taival alemmassa loppusarjassa alkaa torstaina 2.8. kello 18 Kiteen Pallon vieraana. Ensi sunnuntaina Ankkurit kohtaa Kitrolla Hyvinkään Tahkon kello 15 ja Veto matkaa Koskenkorvan Urheilijoiden vieraaksi kello 15 alkavaan otteluun.

MAINOS

Vedon muut ottelut ylemmässä jatkosarjassa: tiistai 7.8. kello 18 Veto–Pattijoki, torstai 9.8. kello 18 Kouvola–Veto, tiistai 14.8. kello 17.30 Veto–Joensuu ja torstai 16.8. kello 17.30 Sotkamo–Veto.

Alajärven Ankkureiden loput alemman jatkosarjan ottelut: tiistai 7.8. kello 18 Kankaanpää–Ankkurit, torstai 9.8. kello 18 Ankkurit–Imatra, sunnuntai 12.8. kello 17 Hamina–Ankkurit ja torstai 16.8. kello 17.30 Ankkurit–Oulu.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät