-11.3 C
Alajärvi
torstai 30.11.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Lavettarilla tyhjä reissu Ouluun

Lipottaret – LaVe 2-0 (11-4,7-4)

Lipottaret Oulusta hallitsi alemman loppusarjan kolmatta ottelua. Lapajärven Veikoilla oli jaksojen alussa omat hetkensä, mutta kotijoukkue runnoi lopulta molemmissa rinnalle ja samalla ohitse.

Ensimmäisellä jaksolla Veikot aloitti vahvasti ja sai juoksutilinsä auki heti ensimmäisessä vuorossa Kaisa Jaakkolan tuodessa avausjuoksun harhaheitolla. Lavettarien toisen juoksun arkkitehti oli Piritta Kärnä lyöden välilyönnillä Janina Männikön kotiin.

MAINOS

Oulun vastaus oli kuitenkin räväkkä. Eveliina Lämsä iski ykköstilanteessa pallon maisemiin ja siitä kavennusjuoksu. Sen jälkeen alkoi vahva rummutus, joka tuotti yhteensä kuusi yksittäistä juoksua. Joukkoon mahtui hyviä lyöntejä, mutta myös ulkokentän lahjoittamia juoksuja.

Lavettaret kavensivat toisessa vuorossa Henna Ollin uran ensimmäisellä lyödyllä juoksulla Superpesiksessä.

Kolmannessa vuorossa LaVe ei onnistunut parista yrityksestä huolimatta lisäämään juoksutiliään. Kotijoukkue sen sijaan jatkoi avausvuoron kaltaisella rummutuksella. Eniten Lavettarien ulkokenttää rokotti Juulia Salonen lyöden 1+3 juoksua.

Lavettarien viimeisen vuoron kavennus oli laiha lohtu ensimmäisen jakson lopuksi.

Toinen jakso oli ensimmäisen jakson toisinto. Veikot aloitti juoksujen teon kahdella juoksulla, joista Nella Sovan tuoma juoksu oli harhaheitto, ja Essi Ritola löi Tanja Tuomelan kotiin.

Lipottaret vastasi heti omalla tasoittavallaan. Lyöntikierroksen loppupää sai auringon avustama ilmaiseksi etutilanteen, josta Nea Linden kiskaisi pallon takaa läpi 1+2 arvoisesti. Läpilyönnin jälkeen Lavettaret lahjoitti pari juoksua kotijoukkueelle harhaheitoilla ja pari juoksua tuli kotijoukkueen hyvillä lyönneillä.

Neljännessä vuorossa Lavettaret kavensi vielä kahdella juoksulla Roosa Ahon ja Kärnän onnistuneilla kotiutuksilla, tuojina Olli ja Jaakkola. Veikoista palkinnon arvoisesti pelasivat Essi Ritola ja Tanja Tuomela.

– Saimme molempien jaksojen alkuun sellaiset alut mitä haluttiin, mutta sen jälkeen emme pystyneet vastamaan kotijoukkueen asettamaan haasteeseen. Oulu löi tänään meitä paremmin ja oli aavistuksen huolellisempi ulkona. Meille tuli todella isoja lapsuksia pitkin peliä, mikä teki meidän pelistä vaikeaa. Kahdeksalla juoksulla pitäisi pisteitä saada, mutta tänään ei oltu lähelläkään. Seuraavat kolme peliä määrittelee aika lailla sen, että minkälainen arvosana runkosarjasta jatkosarjoineen voidaan joukkueella antaa, mietiskeli pelinjohtaja Tero Tuomela.

Lavettaret saa heti taas Oulun vieraakseen tulevana keskiviikkona kello 18. Kotiyleisön edessä on hyvä mahdollisuus kuitata tappio ja kääntää suunta ylöspäin.

Facebookissa otteluilmoitusta jakaneiden kesken arvotaan vapaalippuja tiistaina kello 22 kyseiseen peliin. Ole aktiivinen ja voita palkinto!

Eikä tassä kaikki! Jos tulet ensimmäistä kertaa Veikkolaan, tai tuot mukanasi henkilön, joka ei aiemmin ole ollut seuraamassa Lavettarien peliä, niin pääsette täysin ilmaiseksi tähän otteluun.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät