-0.2 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Kossu jäi Vedon jalkoihin

Vimpelin Veto kairasi kolme sarjapistettä Koskenkorvalta, osin kuulun Antin montun avulla. Miesten Superpesiksen ylemmän loppusarjan ottelun lukemat ovat 0–2 (5–6, 1–13).

Veto sai jobinpostia heti ensimmäisessä sisävuorossaan, kun numerolla kahdeksan pelannut lukkari Janne Heimonen joutui jättämään pelin kesken. Heimonen sai ulkopelaajan heittämän pallon päähänsä tilanteessa, jossa ”Heimo” oli syöksymässä ykköspesälle. Heimonen käveli itse kentältä vaihtopenkille. Tuuraaja löytyi jokeripaidasta Perttu Ruuskan siirryttyä lukkariksi. Vedon vahvuudesta puuttui lyöjäjokeri Janne Mäkelä. Arttu Ruuska nähtiin jokeripaidassa ja hänen illan saldonsa oli kolme lyötyä ja yksi tuotu. Perttu Ruuskan 1+6 lyötyä ja kaksi tuotua toivat hänelle ottelun parhaan ulkopelaajan palkinnon. Vedon kakkospalkinnon pokkasi kolmospesää vahtinut Olli Heikkala, joka löi kaksi ja toi kaksi juoksua.

MAINOS

Takaa ohi

Veto oli pienellä takamatkalla molemmilla jaksoilla: avausjaksolla 2–0 ja toisella jaksolla 1–0. Avausjaksolla Vedon sisäpelin huippuhetki osui toiseen vuoropariin, jonka aikana onnistuneita kotiutuksia saatiin kuusi – muiden muassa Perttu Ruuskan kunnari ja kolme tavallista tuottanut, koppareiden väliin suunnattu läpilyönti. Kotijoukkueen kovalyöntinen kakkoskoppari Juho Toivola löi neljännen tasoittavalla isännät vielä juoksun päähän.

Toinen jakso oli Vedon hallintaa. Heti avausvuorossa Sami Haapakosken kakkosrajaleikkurin lennättämä pallo vieri Antin monttuun, tuloksena kunnari ja yksi tavallinen. Tästä alkoi Vedon juoksuilottelu. Veto tyylitteli jaksolla kaikkiaan 13 juoksua, joista toisessa vuorossa viisi ja kolmannessa vuorossa kuusi.

Vedon ykköspalkittu oli Sami Haapakoski, joka löi 1+2 ja toi neljä juoksua. ”Sigge” kirjautti tilastoihin 11/12 kärkilyöntiä. Hän johtaa kärkilyöntitilastoa sunnuntain otteluiden jälkeen 218 kärkkärillä. Tilastokakkonen, Kouvolan Pallonlyöjien Anssi Lammila on saalistanut puolestaan 188 kärkilyöntiä. Etenijätilastossa Haapakoski on toisena seurakaverinsa Mikko Kanalan jälkeen.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät