-15.4 C
Alajärvi
torstai 30.11.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Aisaparin mukana aikamatkalle keskiaikaan

Millainen olisi aikamatka keskiajalle? Aisapari yhdessä muiden Etelä-Pohjanmaan Leader-ryhmien kanssa järjestää matkan Keskiaikapäiville Kaarlelan kirkonmäelle Kokkolaan lauantaina 1.9.

Kirkonmäellä nähdään muun muassa turnajaisesitys ja miekkailunäytös. Erilaiset käsityöpajat ja myyntipöydät kutsuvat vierailijoita. Tapahtumaan voi myös pukeutua keskiaikaiseen tapaan.

Matkalla vierailemme myös Kokkolan vanhassa kaupungissa, Neristanissa, joka on yksi maamme yhtenäisimpiä ja laajimpia, säilyneitä puukaupunkialueita.

MAINOS

Kotiin päin palaamme seitsemän sillan saaristotietä. Pietarsaaressa pysähdymme ihastelemaan Aspegrenin puutarhaa. Rovasti Gabriel Aspegren perusti puutarhan 1700-luvulla ja se on eräs vanhimmista pappilapuutarhoista Suomessa.

Linja-auto Keskiaikapäiville lähtee Kauhajoelta. Aisaparin alueelta kyytiin pääsee Lapualta Koveron Shelliltä, n. 8.30, Vt 19 bussipysäkeiltä Kauhavalta Pelipaikka-kahvion luota ja Härmän kuntokeskuksen luota sekä Alahärmästä Power Parkin Road Housen pihasta. Road Housessa matkalaiset pitävät kahvitauon, matka jatkuu Kokkolaan.

Matka on maksuton, ruokailuista ja juomista jokainen vastaa itse. Sitovat ilmoittautumiset 24.8. mennessä Aisaparin toimistoon, Marita Mattilalle, kylille@aisapari.net tai 040 765 6201.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät