-15.7 C
Alajärvi
sunnuntai 05.2.2023
spot_img
spot_img
spot_img

Superpesis-karsintaa Kitrolla sunnuntaina

Miesten Superpesiksessä 12:nneksi sijoittunut, loppukaudesta otteitaan parantanut ja viiteen peräkkäiseen voittoon yltänyt Alajärven Ankkurit aloittaa Superpesis-karsinnat sunnuntaina 26.8. kello 17 Kitrolla. Joukkue saa vastaansa tamperelaisen Manse PP:n. Paikka miesten Superpesikseen ratkeaa paras viidestä -järjestelmällä eli kolmella voitolla. Toinen Superpesis-paikasta karsiva ottelupari on Haminan Palloilijat–Siilinjärven Pesis. Ykköspesiksen voittanut Kempeleen Kiri nousi suoraan Superpesikseen kaudeksi 2019.

Ankkureilla on kotietu Superpesis-karsinnassa. Ankkurit ja Manse kohtaavat Tampereella keskiviikkona 29.8. kello 17. Sarja jatkuu Kitrolla lauantaina 1.9. kello 15. Tarvittaessa pelataan Tampereella sunnuntaina 2.9. kello 15 ja Kitrolla torstaina 6.9. kello 17.

Manse PP sijoittui Ykköspesiksen runkosarjassa kolmanneksi. Se voitti Ykköspesiksen välierissä kuopiolaisen Puijon Pesiksen otteluvoitoin 3–2. Ratkaisevaa ottelua Tampereen Kaupin pesäpallostadionilla oli seuraamassa 1 019 hengen yleisö. Manse voitti ratkaisuottelun 2–0 (7–5, 2–1). Jokaisella ratkaisuottelussa pelanneella Mansen pelaajalla on aiempaa kokemusta miesten Superpesiksestä. Joukkueessa pelaavat muiden muassa Ankkureiden kasvatti ja sinikeltaisissa 68 Superpesis-ottelua pelannut Jukka Tuomisto ja Vimpelin Vetoa ja Seinäjoen JymyJusseja edustanut Ville Hotakainen. Tuomisto toi Puijoa vastaan pelatussa ratkaisuottelussa yhden juoksun, Hotakaisen lyödessä kolme.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät