-6.7 C
Alajärvi
perjantai 01.12.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Tee video ja tule tapaamaan Pinkku Pinsku

Valtakunnallisen kyläelokuvafestivaalin teemana on tänä vuonna tubettaminen: kilpailuun pyydetään tekemään maksimissaan viiden minuutin mittainen video ja lataamaan se YouTubeen hashtagilla #LAtube2018 syyskuun loppuun mennessä.

Tubevideo on teemaltaan vapaa – se voi olla my day, haastevideo, arvostelu, lyhytelokuva tai mikä tahansa kertomus, jonka itse kuvaat ja lataat tubeen yllämainitulla tunnuksella.

MAINOS

Voit myös lähettää videolinkin yhteystietoineen sähköpostiin kylaelokuva@gmail.com tai whatsapilla numeroon 040 630 8110. Kilpailussa ei ole ikärajoja, kaikki ovat tervetulleita tubettamaan.

Kyläelokuvafestivaalin finaaliin pääsee katsottavaksi kuusi videota: kolme tubetykkäysten perusteella ja kolme raadin valitsemaa. Finaalivideoista antaa kommentit ja valitsee parhaan Suomen huipputubettajiin kuuluva Pinkku Pinsku, joka myös kertoo omasta tubettamisestaan. Videon tekijöille on luvassa tietenkin palkintoja, katso tarkemmin kotisivulta kylaelokuva.fi.

Pinkku Pinskun eli Pinja Sanaksenahon suku on äidin puolelta lähtöisin Alajärven Luoma-aholta ja perheellä on edelleen siteitä kylään. Senkin vuoksi on erityisen mieluisaa saada Pinkku Pinsku tämänvuotisen kisan pääesiintyjäksi.

15-vuotiaalla Pinkku Pinskulla on yli 230000 seuraajaa ja uusi video ilmestyy kanavalle viikoittain. Myös hänen äitinsä tubettaa.

Kyläelokuvafestivaali pidetään Luoma-ahon nuorisoseuralla Alajärvellä lauantaina 20. lokakuuta kello 15 alkaen. Pääsymaksu on viisi euroa ja paikalla on myös kyläyhdistyksen puffetti.

Tapahtuman järjestelyissä ovat kyläyhdistyksen tukena Aisaparin Kylille- ja Cinemaaseutu-hankkeet sekä Alajärven vapaa-aikapalvelut ja Osuuspankki.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät