1.1 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Alajärvellä nukutaan yö ulkona

Alajärvellä järjestetään lauantaina 8.9. Nuku yö ulkona -tapahtuma. Tapahtuma on valtakunnallinen ja Alajärvellä ulos lähdetään nukkumaan yhdessä nyt ensimmäistä kertaa. Paikallisesti tapahtuman järjestelyistä vastaa Alajärven Latu.

Tapahtuma on suunnattu ihan jokaiselle, niin perheittäin kuin yksinkin, ja se järjestetään Alajärven Luoma-aholla Hattukalliolla 8.9. kello 18 alkaen.

MAINOS

Paikka sijaitsee 900 metrin päässä Luoma-ahon kyläkaupalta Paalijärven suuntaan, josta kääntyy metsätie vasemmalle. Paikalla on opastus! Autot voi jättää pururadan parkkipaikalle tai ajaa metsätietä puolisen kilometriä.

Ladun puheenjohtaja Tapani Hänninen painottaa, että aivan kaikki ovat tervetulleita viettämään hauska syksyinen yö luonnossa, yhdistyksen jäsennumeroa ei esimerkiksi kysellä. Mukaan tarvitaan vain teltta tai riippumatto, makuupussi, valaisin ja retkievästä sekä seikkailumieltä! Paikalla on leirinuotio.

– Paalijärven patikkapolku menee alueen läpi ja siitä on yöpyjien helppo käydä vaikka pienellä patikkaretkellä samalla reissulla, Hänninen vinkkaa.

Lisätietoja tapahtumasta saa ja ennakkoilmoittaututua voi 6.9. mennessä Tapani Hänniselle maililla tahannin@japo.fi tai numeroon 040 056 5400.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät