-19.9 C
Alajärvi
perjantai 08.12.2023
MAINOS
MAINOS

Henkisten ja fyysisten hoitojen taitajia kokoontuu messuille Vimpeliin

Hoitola Susanna Ailéan yrittäjä Susanna Höijer järjestää Vimpelissä Hyvinvoinnin terapiamessut 1. syyskuuta. Aapiskujan koulun juhlasali täyttyy henkistä ja fyysistä hyvinvointia ja terveyttä edistävistä tuotteista, hoidoista, tiedosta ja taiteesta. Vetonaulana on tunnettu esoteerinen alkemisti Jan-Mikael Maros.

– Maros luennoi aiheesta Seksuaalienergian muuntaminen tietoisuudeksi. Hän tuo myös mukanaan laajan valikoiman kiviä, kristalleja ja heilureita, kertoo Susanna Höijer.

MAINOS

Viime vuoden messuilta tutut Graalion Oy:n Anne Kultti ja Anne Siirilä Seinäjoelta ovat jälleen mukana valorunoineen ja maalauksineen sekä tarjoavat EFT-tunnevapautushoitoja ja rumpuhoitoja.

– He myös järjestävät hoitavan äänen konsertin otsikolla Sielun laulaja N’nea. Konserttiin on pieni ovimaksu.

Viime syksyn messuilla ollut selvänäkijä Päivi Siikamäki Saarijärveltä tarjoaa intuitiivisia selvänäkötulkintoja.

Uusista näytteilleasettajista Hyvinvointipalvelut Hanne Stolt Peräseinäjoelta esittelee ja myy tee- ja hoitotuotteita, ja Kokkolassa toimiva Hoitola Kide tekee energiahoitoja ja käsihierontaa. Allan Hjulfors Pedersörestä pitää esitelmän yrttien vaikutuksesta hyvinvontiin sekä myy kotimaisia marjajauheita.

Paikallisista yrityksistä mukana on Lappajärvellä hiljattain toimintansa aloittanut yritys HT Human Touch eli Heidi Mehtonen. Mehtonen järjestää yleisötilaisuuden, jossa kaikuvat rentouttavat äänimaljat. Lisäksi hän tarjoaa intialaista päähierontaa.

Vimpeliläisen messuemännän, Susanna Höijerin, valikoimassa on lahjakortteja hoitoihin.
Pientä suolaista ja makeaa voi napostella Kahvila Valopolussa, jonka messuille pystyttää Janika Harju Paalijärveltä.

Messuovet ovat yleisölle auki kello 10-18 ilman pääsymaksua. Tilaa on vielä 2-3 näytteilleasettajalle ja paikkaa voi tiedustella Susannalta.

Hierojasta tulikin näkijä ja parantaja

Hyvinvoinnin terapiamessut ovat nyt toista kertaa Vimpelissä. Aiemmin Susanna Höijer on järjestänyt niitä myös Kokkolassa, Kiuruvedellä ja Ylivieskassa.

Hän kouluttautui hierojaksi ja aloitti työt 2000-luvun alussa, mutta siirtyi pikku hiljaa parantajaksi ja selvänäkijäksi. Vaikuttimena oli lapsesta saakka ollut yhteys henkimaailmaan.

– Huomasin, että sisintä eheyttävät hoitomuodot antavat enemmän ja syvempää vaikutusta kuin pelkkä lihasten hieronta. Katson ihmisen kokonaiskuvaa ja energiatilaa fyysisen ja henkisen anatomian kautta. Hoidettavana on ollut ihmisiä sikiöistä vanhuksiin.

Nykyään Susanna Höijerin työn pääpaino on hoitojen ohella parantajakoulutuksessa, jossa hän opettaa omaa hoitotekniikkaansa 4 – 6 hengen ryhmille sekä etäopiskeluna yksityisoppilaille. Koulutettavat hän valitsee haastattelujen perusteella, sillä pelkkä kokeilunhalu ei riitä motiiviksi osallistumiseen.

Anne Savela

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät