Tekniset ongelmat Hautamäen murheena SM-rallissa

Mainos[adrotate banner="3"]

Järviseudun UA:n Ville Hautamäki oli varsin pettynyt mies kauden kuudennen SM-rallin jälkeen.

Huittisten ja Sastamalan maisemissa ajetussa kilpailussa Hautamäen Subarun voimansiirrossa ilmeni vikaa. Maaliin hän kuitenkin kartanlukija Enni Mälkösen kanssa pääsi ja tuloksena oli SM2-luokan neljäs tila.

MAINOS

– Kohtuullisella sijoituksella maaliin, mutta kyllä huomasin heti ensimmäisellä ajetulla erikoiskokeella, että autossa ei ole kaikki kunnossa, Hautamäki aloitti.

– Neljän erikoiskokeen jälkeen vaihdoimme huollossa autoon vetoakselin ja kardaanin. Tärinä loppui, mutta todennäköisesti voimansiirrossa takalukko on rikki, alajärveläinen jatkoi.

Hän haluaa myös kiittää kilpailija Mika Rampasta, kun hän lainasi osan kesken kilpailun ja Hautamäen kilpailu jatkui. Hautamäki tippui sarjatilanteessa neljänneksi, mutta toivoa vielä SM-mitaliin on.

– Edelleenkään meillä ei ole yhtään keskeytystä ja vauhtimme riittää sarjajohdossa olevan Esa Ruotsalaisen vauhtiin, kun kaikki on kunnossa.

– Kauden viimeisessä osakilpailussa on korotetut pisteet jaossa ja kuten on monesti nähty, niin vasta sitten, kun kaikki erikoiskokeet on ajettu tiedetään miten käy, kokenut SM-sarjan kiertäjä muistuttaa.

– SM-mitalista vielä taistellaan, Hautamäki toteaa.

Kauden viimeinen osakilpailu ajetaan Turussa syyskuun lopulla.

Vesa Rauhala

MAINOS
Edellinen artikkeliNuorista lähes joka kolmas käyttää pyöräilykypärää
Seuraava artikkeliPatjaa ei kannata ostaa testaamatta – hyvä uni on tärkeä