-22.3 C
Alajärvi
torstai 07.12.2023
MAINOS
MAINOS

Ensimmäinen Maastavedon maksimi miteltiin Alajärvellä

Alajärvellä järjestettiin kaikkien aikojen ensimmäinen Maastavedon maksimi -tapahtuma, kun Kimmo Saarenmaa ja Tomi Vilponen päättivät että paikkakunnalle tarvitaan oma epävirallinen tapahtuma, joka on kaikille kilpailijoille avoin.

Toiseksi miehistä sijoittui Tomi Vilponen 252,5 kilolla. Kuva: Sofia Saarenmaa.

Palkinnot tapahtumaan sponsoroivat Kesport sekä Halpahalli Alajärveltä ja yksityiset Kaija Åby ja Tapio Nummi. Tarjoilupuolen lahjoitukset Mirva Hautala ja Eila Hautala.

MAINOS

Järjestäjät ovatkin kiitollisia kaikista lahjoituksista, samoin Rauta-ajan salille paikan tarjoamisesta tapahtumaa varten.

Suunnitteilla on järjestää lisää maastavedon tapahtumia ja kenties muunkin lajin. Kaikkien kannattaakin nyt ryhtyä treenaamaan voimaa!

Mukana tapahtuman loppuun oli näytöksiä saatu tekemään tekemään Jari Lampi, monen eri lajin SM -mies ja jopa maailmanennätys on hänellä hallussaan sotilasjalkakyykyssä.

Tapahtumassa Lampi päättikin parantaa ennätystään entisestään ja onnistuikin siinä, joten uusi maailmanennätys on nyt 105 x 70 kiloa!

Suoritus tehdään ilman varusteita ja tanko kokoajan selässä, oman ruumiin painon verran olevalla painolla niin monta toistoa kuin jaksaa. Kyykyn riittävä syvyys on myös vaatimus.

Tulokset:

Naiset: 1. Anniina Vaaranmaa 200 kg, 2. Laura Taipale 145 kg, 3. Jaroslava Levkina 100 kg, 4. Veera Pihlaja (11 v.) 80 kg.

Miehet: 1. Leevi Kivijärvi 270 kg, 2. Tomi Vilponen 252,5 kg, 3. Kimmo Saarenmaa 250 kg, 4. Mika Luomala 180 kg, 5. Esa Uusipaikka 170 kg, 6. Julius Kallio 160 kg.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät