-6.7 C
Alajärvi
perjantai 01.12.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Ruska-ajan virkistyspäivä Haapaniemen hiippakuntakartanossa

”Tee elämäntaparemontti!”, toitotetaan joka tuutista. Vaatimusten tulva on loputon. Niiden äärellä myös kristitty saattaa ajautua suorituskierteeseen.

Tällöin armo unohtuu taskun pohjalle, ja elämästä tulee pelkkää ponnistelua. Viisaat ovat sanoneet, että tähän auttaa lain ja evankeliumin oikea ymmärtäminen. Mutta mitä se on käytännössä? Miten löytää tasapaino lain ja evankeliumin välillä?

MAINOS
Tapahtuman isäntänä toimii aluejohtaja, pastori Lasse Pesu.

Ruska-ajan virkistyspäivä Haapaniemen hiippakuntakartanossa Kuortaneella 30.9. tarjoaa keidashetken arkisen aherruksen keskelle.

Virkistystapoina ovat mehevä yhteys, tuhti raamatunopetus ja herkullinen ruoka. Puhujavieraaksi saapuu teologian tohtori ja kirkkohistorian dosentti Timo Junkkaala.

Musiikista vastaa Ilmajoen seurakunnan kanttori Heini Kataja-Kantola. Isäntänä toimii aluejohtaja, pastori Lasse Pesu. Paikan päältä löytyy myös arpajais- ja kirjapöytä.

Messu, raamattuopetusta, musiikkia, yhteistä rukousta ja keskustelua kello 10.30-16. Kahvitus on kello 9.30, lounas kello 12 ja päiväkahvi 14.30. Hinta: 25 euroa/henkilö; sis. ohjelman ja ruokailut.

Ilmoittautumiset Marja-Terttu Akonniemelle (marja-terttu.akonniemi@kuusnetikka.fi tai p. 0400 864 758) tai Sinikka Lammille (sinikka.lammi@netikka.fi tai p. 050 349 8933).

Ilmoitathan samalla, jos sinulla on erityisruokavalio. Tilaisuudessa hengellisten kirjojen kirjamyynti. Järjestäjänä Suomen Raamattuopisto.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät