-2.1 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Suosittu Alajärvi-kalenteri vuodelle 2019 on ilmestynyt

Perinteinen Lions Club Alajärvi-Järviseudun vuosikalenteri on jälleen ilmestynyt. Kalenterin myynnillä kerätään varoja klubin hyväntekeväisyystyölle.

Alajärveläiset yritykset ovat jälleen lähteneet tukemaan toimintaa ostamalla mainostilaa kalenterista. Kalenterin myynti ja mainokset ovat yhdistyksen tärkein rahainkeruuaktiviteetti, jolla voidaan tukea esimerkiksi paikallisten yhdistysten lapsi- ja nuorisotyötä.

MAINOS

Tänäkin vuonna ohjelmassa on kansainvälisyyskasvatus, eli nuorisovaihtoon lähetetään alueen oppilaita ja lisäksi tuetaan ulkomaille suuntautuvia luokkaretkiä.

Myös nuorten päihdevalistustyö on yksi tärkeä kohde, jota yhdistys tukee avustuksin ja järjestämällä tilaisuuksia yhteistyökumppaneiden kanssa. Lions Club lahjoittaa keväisin stipendejä koulujen itse valitsemille oppilaille.

Yhdistys- ja seuratoiminnan tukeminen keskiössä

Yksi klubin mieluisa aktiviteetti on ollut huolehtia Ankkuripesiksen lipunmyynnistä. Joukkue onnistui säilyttämään sarjapaikan ja klubi on valmis tukemaan Ankkureiden toimintaa jatkossakin.

Sotaveteraaneja ja -invalideja ei edelleenkään unohdeta. Yhdistys on tukenut auttamistyötä esimerkiksi erilaisin apuvälinehankinnoin. Keväisin järjestettävä Vappurieha on ollut mukava ja yhteisöllinen tapahtuma ja silläkin keinoin on saatu varoja hyväntekeväisyystyöhön. Rahoitus- ja avustuskohteita on paljon.

Kalenterimyynti on klubin toiminnan kannalta erittäin tärkeä, jotta hyvää voidaan jakaa tarvitseville.

Kalenterin myynnistä huolehtivat Leijonien lisäksi myös Ladyt. Tärkein myyntikanava on kuitenkin koulut, jotka saavat kalenterin myynnistä 40 prosenttia omien aktiviteettien, kuten luokkaretkien järjestämiseen. Ostamalla kalenterin tuet paikallista hyvinvointia ja hyväntekeväisyystyötä!

Kalenterin upeat kuvat on ottanut Paavo Pajala

Paavo Pajala on vuoden aikana onnistunut vangitsemaan upeita hetkiä Alajärven luonnosta ja tapahtumista.

Presidentillinen hetkikin on päätynyt kalenteriin kun Tasavallan presidentti Sauli Niinistö vieraili Alajärvellä tammikuun 14. päivä ja hänelle annettiin kaulaan Ankkureiden huivi.

Kai Hannulabacka
Tiedotussihteeri

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät