Ajanvarauspalvelu lastenneuvolaan sähköisenä Alajärvellä ja Vimpelissä

Mainos[adrotate banner="3"]

Lapsiperheet oppivat nykyisin käyttämään sähköistä ajanvarauspalvelua Hyvistä jo äitiysneuvola -vaiheessa ja nyt vanhemmilla on mahdollisuus jatkaa sähköisten ajanvarauspalvelujen käyttöä myös lastenneuvolassa.

Terveydenhoitaja Ulla Takala kertoo, että Järvi-Pohjanmaan lastenneuvolassa Alajärven ja Vimpelin toimipisteessä otetaan nyt käyttöön mahdollisuus sähköiseen ajanvaraukseen lasten ikäkausitarkastuksissa.

MAINOS

– Tavoitteenamme on hyödyntää sähköisiä ajanvarauspalveluja ja siten palvella asiakaskuntaa entistä paremmin. Sähköisen ajanvarauksen kautta huoltajat voivat varata ikäkausitarkastusajan 2–6-vuotiaille lapsille terveydenhoitajan vastaanotolle.

Sähköiseen ajanvaraukseen pääsee kirjautumaan hyvis.fi-sivujen kautta (Etelä-Pohjanmaa). Palvelun kautta voi varata, siirtää, perua tai tarkistaa vastaanottoajan.

– Huoltajat voivat valita mieluisensa muistutuksen/herätteen tulevasta vastaanottoajasta joko sähköpostiin tai tekstiviestinä. Ajanvaraus on toki mahdollista tehdä edelleen myös puhelimitse oman neuvolan kautta.

Alajärven lastenneuvolassa on lisäksi joka toinen torstai mahdollisuus iltavastaanottoaikoihin. Ilta-aikoja on nyt kokeiltu jonkin aikaa ja ne ovat osoittautuneet hyvin suosituiksi.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliSoinissa toimelias vanhustenviikko
Seuraava artikkeliAmmattilaisilta loppuvat konstit ja sahoilta puut, jos hirvituhoja ei saada kuriin