-22 C
Alajärvi
perjantai 08.12.2023
MAINOS
MAINOS

Ajanvarauspalvelu lastenneuvolaan sähköisenä Alajärvellä ja Vimpelissä

Lapsiperheet oppivat nykyisin käyttämään sähköistä ajanvarauspalvelua Hyvistä jo äitiysneuvola -vaiheessa ja nyt vanhemmilla on mahdollisuus jatkaa sähköisten ajanvarauspalvelujen käyttöä myös lastenneuvolassa.

Terveydenhoitaja Ulla Takala kertoo, että Järvi-Pohjanmaan lastenneuvolassa Alajärven ja Vimpelin toimipisteessä otetaan nyt käyttöön mahdollisuus sähköiseen ajanvaraukseen lasten ikäkausitarkastuksissa.

MAINOS

– Tavoitteenamme on hyödyntää sähköisiä ajanvarauspalveluja ja siten palvella asiakaskuntaa entistä paremmin. Sähköisen ajanvarauksen kautta huoltajat voivat varata ikäkausitarkastusajan 2–6-vuotiaille lapsille terveydenhoitajan vastaanotolle.

Sähköiseen ajanvaraukseen pääsee kirjautumaan hyvis.fi-sivujen kautta (Etelä-Pohjanmaa). Palvelun kautta voi varata, siirtää, perua tai tarkistaa vastaanottoajan.

– Huoltajat voivat valita mieluisensa muistutuksen/herätteen tulevasta vastaanottoajasta joko sähköpostiin tai tekstiviestinä. Ajanvaraus on toki mahdollista tehdä edelleen myös puhelimitse oman neuvolan kautta.

Alajärven lastenneuvolassa on lisäksi joka toinen torstai mahdollisuus iltavastaanottoaikoihin. Ilta-aikoja on nyt kokeiltu jonkin aikaa ja ne ovat osoittautuneet hyvin suosituiksi.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät