-5.8 C
Alajärvi
tiistai 16.4.2024
MAINOS

Kuortane alkaa testaamaan valtuuston kokousten suoratoistoa

Kuortaneen kunnanvaltuuston kokoukset on tarkoitus nähdä tulevaisuudessa suorana myös netissä. Valtuuston kokouskuvauksista on jätetty aiemmin tänä vuonna kuntalaisaloite ja asiaa on pohdittu myös kunnan sisällä.

– Valtuuston kokouskuvausten aloittamisesta on puhuttu jo jonkin aikaa, sillä haluamme parantaa kuntalaisten tietoisuutta päätöksenteossa tältäkin osin.

MAINOS

– Suoratoistot on todettu hyväksi tavaksi tuottaa päätökset reaaliaikaisesti kuntalaisille, jolloin kokouksia pystyy seuraamaan kauempaakin, sanoo kunnanjohtaja Pentti Turunen

Ensimmäinen videotestaus tehdään jo maanantain 8.10. kokouksesta ja kokous on tällöin nähtävissä Kuortaneen kunnan Youtube-kanavalla. Videot jäävät kanavalle myös myöhempää katsomista varten. Ensimmäiset kuvaukset kunnalle tuottaa tmi Toni Kurkimäki.

– Nyt etsitään parasta tapaa tuottaa nämä kuvaukset ja testataan valtuustosalin laitteiden toimivuutta. Tulevaisuudessa on yhtä mahdollista, että kuvaukset tuotetaan omilla resursseilla kuin että ne tuotetaan ulkopuolisin voimin, kertoo viestintäkoordinaattori Tuomas Ojajärvi.

Linkki kokousten suoratoistoon ilmoitetaan noin puoli tuntia ennen kokouksen alkua, kunnan nettisivuilla, Facebook-sivuilla että Twitterissä.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät