-1.2 C
Alajärvi
keskiviikko 28.2.2024
MAINOS

Jyrki Mäkynen jatkaa Suomen Yrittäjien puheenjohtajana

Suomen Yrittäjien liittokokous valitsi järjestön johdon kokouksessaan Turussa tänään perjantaina.

Varapuheenjohtajiksi valittiin Carita Orlando, Antti Rantalainen, Nina Rasola ja Petri Salminen.

MAINOS

Seinäjokelainen Jyrki Mäkynen aloittaa kolmannen kaksivuotiskautensa Suomen Yrittäjien johdossa. Hänet valittiin puheenjohtajaksi Tampereen liittokokouksessa lokakuussa 2014. Mäkysellä ei ollut vastaehdokasta.

Mäkysen vuonna 1992 perustama Oy HM Profiili Ab kehittää, suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää työympäristöjä. Toimipisteet ovat Seinäjoella, Vaasassa, Pietarsaaressa ja Jyväskylässä.

Varapuheenjohtajavaalissa Petri Salminen Keski-Suomesta sai 1628 ääntä, Nina Rasola Etelä-Savosta 1488 ääntä, Antti Rantalainen Taloushallintoliitosta 1364 ääntä ja Carita Orlando Pääkaupunkiseudulta 1331 ääntä.

Petri Salmisen yritys Salminen & Tikka Oy keskittyy myynnin ja johtamisen kehittämiseen. Sen kotipaikka on Jyväskylä.

Nina Rasola edustaa kolmatta polvea ammattimaisessa liikennöinnissä Mikkelissä ja johtaa perheyritystä RL-Huolinta Oy:tä, josta on kasvanut konserni.

Hyvinkääläinen Antti Rantalainen aloitti yrittäjätoiminnan kaksin yhdessä puolisonsa Anne Rantalaisen kanssa 1981 ammatinharjoittajina. Tilipalvelu Rantalainen Oy on kasvanut yhdeksi toimialan suurimmaksi Suomessa.

Carita Orlandon yritys Orlando Consulting Oy toimii Vantaalla. Hän toimi yli kymmenen vuotta tilitoimistoyrittäjänä.

Vaalissa olivat mukana myös Jaakko Männistö Varsinais-Suomesta ja Minna Nissilä Hämeestä.

Suomen Yrittäjien puheenjohtajana ja varapuheenjohtajana voi toimia korkeintaan kolme kaksivuotiskautta.

Suomen Yrittäjien liittokokous on järjestön ylin päättävä elin. Se on koolla kerran vuodessa lokakuussa, Valtakunnallisten yrittäjäpäivien yhteydessä. Tänä vuonna Valtakunnalliset yrittäjäpäivät kokoaa Turkuun yli 1500 osallistujaa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät