-6.6 C
Alajärvi
perjantai 01.12.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Torstai-lehteä luetaan myös netissä!

Torstai-lehden näköislehteä on ollut mahdollista lukea internetistä vuoden 2015 alusta lähtien.

Monet haluavat lukea lehden tietenkin perinteisesti paperiversiona mutta näköislehden suosio kasvaa koko ajan.

MAINOS

Palvelussa on kätevää myös se että vanhoihin lehtiin on helppo päästä käsiksi jos joku artikkeli on mennyt muutoin ohitse.

Yrittäjän näkökulma

Yrittäjä Jari Hämeenniemi kertoo että Torstai-lehden näköislehti tulee luettua yleensä heti keskiviikkona iltapäivällä, kun se ilmestyy lehden nettisivuille. Hämeenniemi selailee yleensä ensin digilehdestä mielenkiintoisimmat jutut ja otsikot.

– Tarkemmin luen jutut vielä kun paperilehti saapuu torstai aamuna Nesteen ruokala-kahvioon. Jaria kiinnostavat lehdessä lähes kaikki alueen paikalliset uutiset ja tapahtumat.

– Erityisesti yritysjutut kiinnostavat ja mainokset tulee katsottua usein tarkalla silmällä, varsinkin jos on omia mainoksia lehdessä. Hämeenniemen mukaan asiakkaat lukevat lehteä ahkerasti huoltamolla. Lehdellä on myös hyvä levikki eli Torstai-lehdessä mainokset näkyvät tehokkaasti, kiittelee Jari Hämeenniemi.

Espoossakin luetaan Torstai-lehteä

Irmeli Hannula oli saapunut Espoosta syysloman viettoon Ojajärven rannalle.

– Tuli niin mahtavat ilmat että oli pakko lähteä Alajärvelle haravavoimaan lehtiä, naurahtaa Irmeli Hannula.

Hannula kertoo lukevansa kotona Espoossa Torstai-lehteä netistä melko usein. – Siis silloin, kun en ole täällä.

– Alajärvellä luen paperilehteä. Mielestäni Torstai-lehdestä löytyy monipuolisesti juttuja Järviseudun alueelta ja niitä on kiva lukea, että pysyy kärryillä mitä täällä oikein tapahtuu.

– Ennen muuta olen kiinnostunut Alajärven, Vimpelin ja Lappajärven asioista. Niin ja tietenkin kaikki pesäpallouutiset on pakko lukea, sanoo Irmeli ja kertoo olevansa intohimoinen pesäpallofani.

Kesällä Irmeli käy katsomassa otteluita sekä Saarikentällä että Kitrolla. Monesti myös ystävät linkittävät facebookiin Torstai-lehden nettiuutisia joita sitten voi lukea tarkemmin lehden nettisivuilta, kertoo Irmeli Hannula.

Kai Hannulabacka

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät