0.5 C
Alajärvi
maanantai 04.3.2024
MAINOS

Ilahduta veteraania kortilla − Posti ja veteraaniliitot järjestävät korttikampanjan

Posti ja veteraaniliitot järjestävät neljättä kertaa kaikille suomalaisille suunnatun korttikampanjan, jossa jokainen voi ilahduttaa veteraaneja helposti ja mieleenpainuvasti postikortilla.

Kortilla osoitat arvostusta veteraanien Suomen itsenäisyyden eteen tekemää työtä kohtaan, ja samalla ilahdutat suuresti monesti kovin yksinäisiä veteraaneja. Kortteja otetaan vastaan 15.11. asti, ja Posti toimittaa kortit veteraaneille itsenäisyyspäiväksi.

MAINOS

Viime vuonna Suomi 100 – itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi suomalaiset lähettivät veteraaneille liki 50000 arvostavaa ja ilahduttavaa tervehdystä. Yksi kortin saaneista on 94-vuotias sotaveteraani ja kunniakansalainen Ola Johannes Miettinen.

− Kyllä minä muistan saaneeni kortin viime vuonna. Kiitos tuntui hyvältä, vaikka en tuntenutkaan lähettäjää. Muistissa on myös aika, jolloin emme olleet niin arvossa. Onneksi tänä päivänä asiat ovat toisin.

– Voisin itsekin lähettää kortteja, mutta moni ikätovereistani on viime aikoina poistunut keskuudestamme, Miettinen kertoo haikeana.

Rintamalla palvellut Miettinen osallistuu veteraaniliittojen toimintaan, ja on ollut aikoinaan kehittämässä muun muassa veteraanikeilaajien järjestöä. Laji vei aktiivisen harrastelijan mukanaan niin, että 50 vuoden ajalta Miettisellä on kerääntynyt yli 80 mitalia keilauksessa, arvokisoistakin.

Suomessa on tällä hetkellä 12000 tunnuksen omaavaa veteraania. Korttikampanjalla halutaan tuoda iloa ja valoa veteraanien arkeen.

Posti vie kortit perille veteraaneille Suomen Sotaveteraaniliiton, Sotainvalidien Veljesliiton, Rintamaveteraaniliiton ja sotaleskille Kaatuneitten Omaisten liiton antamien osoitetietojen mukaan.

Kortteja voivat lähettää niin yksityishenkilöt kuin koululuokat, yhteisöt ja yrityksetkin.
Lähetä kortti veteraanille osoitteeseen: Posti Oy / Kortti veteraanille, PL 7230, 00002 Helsinki.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät