-0.1 C
Alajärvi
lauantai 02.3.2024
MAINOS

Fysiokeskus Soinissa uusiin tiloihin

Soinin Fysiokeskuksen toimipiste on muuttanut uusiin tiloihin marraskuun alusta lähtien. Uusi osoite on entisen alakoulun tiloissa osoitteessa Koulutie 3 as 4. Tilat ovat toisessa kerroksessa ja sisäänkäynti on koulun etupuolelta asuntolan ovesta.

Fysiokeskus on toiminut Ähtärissä jo vuodesta 1986 asti ja Soinissa sivupiste on toiminut edellisissä tiloissa vuodesta 2008 lähtien. Nyt oli aika siirtyä isompiin tiloihin.

MAINOS

Uusissa tiloissa on nyt tilaa noin 70 neliötä. Tiloihin kuuluu kaksi hoitohuonetta ja isompi toimisto/jumppatila. Jumppatilassa on mahdollisuus yksilö-sekä pienryhmäharjoitteluun.

Jumppatilassa on mm. crosstrainer, kuntopyörä sekä juoksumatto. Nyt on mahdollisuus järjestää 2-3 hengen spesifejä pienryhmiä esim. niska/selkäkipuisille asiakkaille.

Yrityksessä on useampia työntekijöitä. Soinin toimipisteessä toimii pääsääntöisesti Heidi Huvila ja muita käy aina tarpeen mukaan.

Palvelut yrityksessä ovat fysioterapia, hieronta, LPG-hoidot, akupunktio, kinesioteippaukset, tukipohjallispalvelut, purentafysioterapia, päänsärkyjen hoito, selkäkipujen hoito ja kuntoutus sekä lantionpohjafysioterapia.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät