0.8 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Mäkelä ja Oja-Lipasti Ankkureiden pelinjohtoon

Superpesis-paikkansa kaudeksi 2019 karsintojen kautta uusinut Alajärven Ankkurit lähtee tulevaa kautta kohti uudistuneella pelinjohto- ja valmennustiimillä.

Joukkueen pelinjohtajana debytoi Jari Mäkelä, jonka sopimus on 1+1-vuotinen. Mäkelä on toiminut muiden muassa Seinäjoen Maila-Jussien naisten Superpesis-joukkueen pelinjohtajana.

MAINOS

Ankkureiden kakkospelinjohtajana toimii Jouni Oja-Lipasti, joka on pelannut Ankkureissa kausilla 2011–2014.

Joukkueen fysiikkavalmentajana aloittaa puolestaan Veijo Vannesluoma, joka muistetaan yleisurheiluareenoilta seiväshyppääjänä.

Kuortaneen urheiluopistossa liikunnanopettajana työskentelevä Vannesluoma on toiminut noin kymmenen vuoden ajan Seinäjoen Maila-Jussien ja JymyJussien edustusjoukkueiden sekä A- ja B-junioreiden fysiikkavalmentajana.

Ankkureiden joukkueenjohtajana ensi kaudella toimii Seppo Pohjonen. Huoltajana on Niko Luomala ja lääkärinä toimii Hannu-Jaakko Södervik.

Ankkurit julkisti lokakuun puolivälissä Jouni Mäen, Severi Piispasen, Markus Hallasuon ja Miika Keski-Petäjän sopimukset. Aiemmin Ankkureissa pelanneista myös Sasu Iivarinen on tehnyt jatkosopimuksen kasvattajaseuransa kanssa.

Viimeisimpänä Ankkureihin liittyi Ville Posti, joka saavutti päättyneellä kaudella Superpesis-kultaa Joensuun Mailan väreissä. Kaikkiaan Ankkureilla on voimassa 17 pelaajasopimusta.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät