Peukku -etukortilla tuetaan paikallista junioriurheilua

Mainos[adrotate banner="3"]

Ähtärin Junioriurheilun Tuki ry on puheenjohtajansa Timo Kallioniemen johdolla lähtenyt lanseeraamaan aivan uutta, valtakunnalliseksi kasvavaa tukimuotoa junioriurheilulle.

Mukana hankkeessa on jo yli 260 yritystä, joista 33 on Alajärveltä, 12 Lehtimäeltä, Kuortaneelta kaksi ja Soinista 16 – ja uusia yrityksiä mukaan tulee kokoajan!

MAINOS

Timo Kallioniemi kertoo, että hän sai idean asiasta yrittäjänä toimiessaan, koska erilaisia tuen pyytäjiä on riittänyt.

Etukortti on yrittäjänkin näkökulmasta asia jossa kaikki voittavat: yrittäjä saa asiakkaita ja junioriurheilijat saavat rahaa.

Tämä selittääkin sitä, miksi yrittäjät ovat lähteneet asiaan mukaan innolla. Osallistuminen on yrittäjälle maksutonta, mutta yrittäjä antaa Peukku -kortin hankkineelle alennuksen tai tarjoaa vaihtuvia tarjouksia kortin haltijalle.

Peukku -etukortin taival on parhaillaan alkamassa. Varsinaisesti sen käyttö alkaa vuoden 2019 alusta lukien.

Systeemi toimii siten, että asiakas ostaa itselleen etukortin. Ensimmäinen kortti perheeseen maksaa 30 euroa ja toinen 20, alle 18 -vuotiaiden kympin.

Peukku -korttia vilauttamalla saa tuntuvia etuja niin, että ahkera käyttäjä kuittaa kortin hinnan takaisin nopeasti.

Tarkoitus on, että Peukku -korttia myyvät junioriurheilun parissa toimivat, mutta esimerkiksi Alajärvelllä kukaan seuroista ei ole vielä tarttunut tilaisuuteen, vaikka puolet jokaisen myydyn kortin hinnasta kilahtaa suoraan seuralle. Lehtimäen Jyske sen sijaan on hankkeessa mukana ja myy korttia.

Korttia saa Alajärveltä Tuottajapuodista, Lehtimäeltä Lennun Tuvasta ja Kukka ja Hautauspalvelu Paula-Stiinasta sekä Soinista Nopos Grilliltä. Yrityksiltä ostettujen korttien tuotosta puolet jaetaan paikkakuntakohtaisesti ”Peukkumyyjien” kesken.

– Toivottavasti kaikilta paikkakunnilta löytyy myös kiinnostunut seura korttien myyntiin, Kallioniemi toivoo.

Joukkueeseen kaivataankin siis urheiluseuroja ja uusia yrityksiäkin otetaan jatkuvasti mukaan, onhan konsepti tavoitteena saada koko maan laajuiseksi. – Peukku on erinomainen ja tuottava varainhankintamahdollisuus kaikille urheiluseuroille nyt ja tulevaisuudessa, Kallioniemi sanoo.

Lisätietoja kortista löytyy hyvinpyyhkii.com -sivustolta.


Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliJere Övermark Idols-finaaliin
Seuraava artikkeliAulikki Ojala vuoden 2018 omaishoitaja