Joulunavauksessa Lehtimäellä muistettiin menestyneitä

Mainos[adrotate banner="3"]

Lehtimäellä kansa kokoontui perinteiseen tapaan yhteiseen joulunavaukseen keskustan nuorisoseuralle. Myyjäisten ja joulupukin lisäksi ohjelmaan kuuluu menestyneiden nuorten palkitsemisia, joita tänäkin vuonna oli runsaasti.

LC-Lehtimäen järjestämän rauhanjulistekilpailun alkukilpailu on järjestetty Taimelan koululla ja raati valitsi jatkoon menijäksi Senja Alatalon työn.

MAINOS

Rauhanjulistekilpailun 2018 teemana oli tänä vuonna ”Ystävälliset teot ovat tärkeitä”.

Rauhanjulistekilpailussa palkittuja Silja Kurunmäki, Sini Sammalisto ja Senja Alatalo. Kuva: Riitta Mäenpää.

Toiseksi kilpailussa tuli Linnea Välisaari ja kolmannella palkinnolla palkittiin Sini Sammalisto ja Silja Kurunmäki.

Vuoden 2018 menestyksestä palkittiin perinteiseen tapaan myös Jyskeen yleisurheilijoita. Palkitsemisen vaatimuksena on vähintään osallistuminen piiritason kilpailuihin oman seuran kisojen lisäksi.

Vuoden Nuoreksi yleisurheilijaksi valittiin parhaan juniorisarjojen saavutuksen tehnyt Sini Sammalisto, joka on 12 -vuotiaiden piirinmestari 200 metrillä sekä lahjakas ja monipuolinen urheilija.

Vuoden yleisurheilijaksi valittiin parhaan aikuisten sarjan saavutuksen tehnyt Janette Lepistö Kalevan Kisojen finaalipaikallaan ja Mestariluokan tulosrajalla. Janette tekee parhaillaan paluuta pahan loukkaantumisen jälkeen ja oli Suomen tilastossa yhdeksäs.

Lisäksi palkittiin Sakari Sammalisto, joka on osallistunut aktiivisesti oman seuran ja piirin kilpailuihin, Saga Kurunmäki 15 vuotiaiden A-taitomerkkirajasta ja hyvästä kehityksestä keihäänheitossa, Silja Kurunmäki 12 vuotiaiden A-taitomerkkirajasta, Roope Mäkipelto 11 vuotiaiden A-taitomerkkirajasta vaikka loukkaantuminen keskeytti kauden, Eero Mäkipelto piirinmestaruuskisojen pronssista P9 keihäässä, Pasi Mäkipelto miesten keihästuloksesta 64,17 ja esimerkistä urheilussa pojilleen, sekä Ari Mannio yleisen sarja A-luokan tuloksesta.

Myös Jyskeen palloilujaosto palkitsi nyt omat toimijansa joulunavauksen yhteydessä.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliHelsingin ja Tampereen poliisikuorot konsertoivat Maunuksela solistinaan
Seuraava artikkeliMatematiikan osaajat palkittiin