Myllytuvan Puoti avautuu toimintakeskukselle kahviloineen!

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärven toimintakeskuksella avataan tulevana tiistaina 11.12. oma Myllytuvan Puoti, joka pitää sisällään monenlaista mukavaa läpi vuoden!

Värikkäät joulukortit ja hyasintit ihastuttavat saajaansa varmasti!

Puodista löytyy niin toimintakeskuksen oma myymälä, kirpputori kuin kahvilakin – ja mitähän kaikkea muuta sen yhteyteen vielä keksitäänkään?

MAINOS

Tiistain avajaisissa on kahvitarjoilu ja Lehtimäen sekä Alajärven toimintakeskusten bändi Rohkiat esittää joululauluja kello 11 ja 13.

Asiakkaita ovat palvelemassa toimintakeskuksen iloiset tontut ja valikoimat niin kirpparilla kuin myymälässäkin ovat parhaimmillaan!

Kirpparille on saatu monenlaista mukavaa tavaraa lahjoituksina ja lisäksi siellä on runsaasti Lehtimäeltä, vanhalta toimintakeskukselta Kirkonkylän koululta, tuotua tavaraa.

Näppäräkätiset toimintakeskuksen asiakkaat ovat tehneet myyntiin monenlaista kivaa ja kaunista joulukotiin tai pukinpussiin!

Hyvää ja ehjää tavaraa otetaan lahjoituksina jatkossakin kirpparille vastaan, pääpaino mieluusti muussa kuin vaatteissa.

Myymälässä taas on asiakkaiden valmistamia tuotteita, kuten vaikkapa leikkuulautaa, hyllykköä, lintulautoja, keittiöpyyhkeitä, puseroita ja poppanoita. Valikoimista löytyvät myös ihanat itse askarrellut joulukortit ja jouluhyasinttiasetelmat, jotka sopivat varmasti myös allergisille!

Puodissa hinnat ovat aina edullisia, sillä tarkoitus ei ole tehdä liiketoimintaa, ja palvelemassa iloiset ja reippaat toimintakeskuksen asiakkaat!

Avajaisten jälkeen Myllytuvan Puoti on avoinna aina silloin, kun väki on paikalla ja ulkona tien vieressä kyltti kertoo Puodin olevan auki. Myös toimintakeskuksen Facebook -sivulle päivitetään säännöllisesti Myllytuvan Puodin kuulumisia!

Kannattaakin poiketa, sillä kahvilassa asiakkaille on tarjolla itse leivottua pullaa ja hemmotteluhuoneessa voi saada vaikka käsi- tai päähieronnat tai vaikka uudet lakat kynsiin!

Myös Lehtimäen toimintakeskuksella on edelleen oma myymälänsä, joten sielläkin kannattaa piipahtaa!

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliMaakunnan talousarvio ja toimintasuunnitelma hyväksyttiin
Seuraava artikkeliJärviseudulle ja maakuntaan tierahaa