-6.8 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Soinissa terveyskampanja päättyy liikuntatempaukseen!

Hyvinvointia hyvästä arjesta hankeen terveyskampanja päättyy keskiviikkona 12.12. Kampanjan tiimoilta järjestetään Soinissa liikuntatempaus jossa on monenlaista toimintaa.

Tapahtuman pääteemana on terveyskampanjan kehonkoostumuksen loppumittaukset, joita pystyy teettämään yhteistalolla kello 12-19 välisenä aikana.

MAINOS

Terveyskampanja alkoi keväällä ja nyt onkin aika käydä tarkistamassa millaisia tuloksia on saatu aikaan.

Kampanjan päätyttyä palkitaan kolme parasta saavutusta miehissä sekä naisissa. Lisäksi kaikkien kampanjan läpikäyneiden kesken arvotaan palkintoja.

Loppumittaukset on mahdollista teettää myös tapahtuman jälkeen torstaina 13.12. tai perjantaina 14.12. Tässä tapauksessa aika on varattava Tiina Väliaholta ennakkoon p. 040 771 6581.

Hyvinvointia hyvästä arjesta -hankkeen projektipäällikkö Janne Kujala kannustaa osallistujia rohkeasti osallistumaan loppumittauksiin. Huhtikuun ja elokuun mittauksiin osallistui hyvä määrä väkeä, toivotaan että mahdollisimman moni osallistuu myös loppumittauksiin.

Urheiluopiston opiskelijat jalkautuvat Soiniin

Tapahtumapäivänä Kuortaneen Urheiluopiston opiskelijat tulevat pitämään erilaisia toimintapisteitä Soiniin.

Yhteistalon liikuntasalissa pidetään ikäihmisille suunnattu jumppa kello 14 alkaen ja hieman kovatehoisempi lihaskuntotreeni työikäisille kello 16. Yhteistalon pihasta starttaa sauvakävelylenkit kello 15 ja 17.

Koulun liikuntasalin 3-lohkolla on mahdollista osallistua kaupunkisotaan kello 15-18 välisenä aikana vaikkapa koko perheen voimin.

Samaan kellonaikaan kaukalossa on myös ohjattua toimintaa jääpelien- ja leikkien muodossa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät