-5.8 C
Alajärvi
tiistai 16.4.2024
MAINOS

Lapsityön väki eläytyy ja iloitsee joulun odotuksesta!

Alajärven seurakunnan lapsityön väki on askeltanut kohti joulua erilaisten askareitten, ilosanoman ja tarinoiden parissa ja kutsuu aina koko perheväkeä mukaan menoon.

Lapsenpäivän kekkereillä marraskuussa vieraili Alajärvellä ja Lehtimäellä tanssiva klovni Tero Lehtimetsä, yhden miehen teatterissaan ja otti yleisönsä taitavien ja akrobaattisten esitysten tiimoilta, jossa nähtiin myös klassisen baletin elementtejä, lennokkaita hyppyjä ja vauhdikkaita piruetteja.

MAINOS

Hänen esityksensä sisälsi myös syvää sanomaa koko perheelle.

Reppupyhis

Lapsenpäivän kekkereillä tanssiva klovni sai lapset ja aikuiset hyvälle tuulelle.

Tärkeä osa lapsityötä on myös eri pyhäkoulut ja muun muassa reppupyhis, joka johdattaa pikkuväen eri retkien ja tarinoiden äärelle. Aina saa ihmetellä, mitä yllätyksiä reppupyhiksen repusta löytyykään.

Lapsiväelle perheineen on vielä luvassa yhteisiä jouluisia hetkiä ennen jouluaaton huippuhetkiä keskiviikkona 12.12. kello 10 pikkuväen joulukirkko Alajärven kirkossa.

Koko kylän joulujuhlat toteutuvat Alajärvellä perjantaina 14.12. klo 18 Alajärven kirkossa ja keskiviikkona 19.12. kello 18 Lehtimäen kirkossa. Ohjelmassa päiväkerholaisten esityksiä.

Alajärven seurakunnan lapsityön väki Ann-Mari, Riitta, Minna ja Helena toivottavat kaikille iloista, valoista ja rauhallista joulun aikaa.

Tiina Akomeah

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät