Valtakunnan tason hauskuttajat esiintyvät Kivitipussa

Mainos[adrotate banner="3"]

Stand Up -koomikot Mikko Vaismaa ja Toni Jyvälä hauskuttavat yleisöä Hotelli Kivitipun Lappajärvi-salissa perjantaina 22.3. kello 19.

Tilaisuuden järjestäjää Lappajärven Veikkojen pesäpallojaosto. Järjestäjät uskovat salin täyttyvän näiden valtakunnan eliittiin kuuluvien koomikoiden vetovoimalla.

MAINOS

Idea tällaiseen heräsi pesisväen miettiessä mahdollisuuksia hankkia rahaa toimintaansa ja tuottaa elämyksiä paikkakunnalla myös talvisaikaan.

Toisena vaihtoehtona oli konsertin järjestäminen, mutta tämä Stand Up- ilta tuntui turvallisemmalta vaihtoehdolta näin alkajaisiksi ja nimenomaan Kivitipussa. Katsotaan millaisia tilaisuuksia jatkossa tulee. Se riippuu siitä, miten yleisö ottaa meidät vastaan.

Mikko Vaismaa tunnetaan myös nimellä K-Mikko, joka on syntyperältään Kurikasta, mutta tällä hetkellä asuu Vaajakoskella. Kristillisissä tilaisuuksissakin esiintyvä hauskuttaja viihdyttää yleisöä siisteillä jutuilla eikä kiroile.

Hänet valittiin 2007 vuoden tulokkaaksi Suomen koomikkopiireissä ja on toiminut täysipäiväisenä ammattilaisena esiintyen niin illanvietoissa kuin perhejuhlissakin siitä alkaen.

Toni Jyvälä on syntyjään Lapin poikia Kemijärveltä. Nykyisin hän toimii Tampereelta käsin. Jyvälän kokemus koomikkona on suunnilleen samanmittainen kuin Vaismaalla.

Hän on suorittanut teatterialan opintoja ja se näkyy monipuolisena esiintymisenä. Koomikko on vieraillut usean teatterin lavalla vuosien varrella. Jyvälä sijoittui valtakunnallisessa Yle:n koomikkokisassa ”Naurun tasapaino” toiseksi vuonna 2015 ohjelman kolmannella tuotantokaudella.

Näin joulun alla hyvänä vinkkinä pukin konttia ajatellen on hankkia lahjaksi pääsylippuja kyseiseen tilaisuuteen.

Lippuja välittävät yhteistyökumppanit: Lappajärvellä Hotelli Kivitippu, InKauneus ja Värjäämö, Vimpelissä Vapari, Alajärvellä Japo ja Euronics, Evijärvellä Popo ja Seinäjoella UniQue. Myös osoitteesta lavepesis.fi fanikaupan kautta on mahdollista päästä kaupoille.

Reijo Kärnä

MAINOS
Edellinen artikkeliSyöpäsäätiön joulukeräys: Kunpa tutkimus voisi pelastaa jokaisen
Seuraava artikkeliNelimarkka-Rahasto tukee lasten ja nuorten kuvataideharrastusta Alajärvellä