0.8 C
Alajärvi
maanantai 26.2.2024
MAINOS

Joulunaika kutsuu kirkkoon!

Joulun tunnelma ja sanoma kirkastaa kaamoksen aikaa ja saa seurakuntaväen liikkeelle kotikirkkoihin. Hyvä näin, koska kohtaamisen ja hiljentymisen paikkoja löytyy sekä Alajärven että Lehtimäen kirkoista.

Kirkkovuoden ja jouluaaton teema on: ”Lupauksen täyttyvät”.

MAINOS

Jouluaaton hartaus on tänään 24.12. Lehtimäellä kello 14 ja Alajärvellä kello 16, mukana hartauksissa Juha Vihriälä ja Ismo Pitkänen.

Odotettu jouluaaton 24.12. yömessu Alajärven kirkossa alkaa kello 23, messun toimittaa Ann-Mari Häggman-Niemi, kanttorin tehtäviä hoitaa Virve Männikkö ja mukana on jumalanpalvelusryhmä.

”Meille on syntynyt Vapahtaja” aiheena vietetään jouluaamun hartautta Alajärvellä huomenna 25.12. kello 8 ja Lehtimäen kirkossa kello 10, mukana Ari Auranen ja Ismo Pitkänen.

Tapaninpäivän perinteinen Tuomasmessu 26.12. Alajärven kirkossa on kello 18. Saarnaa Harri Kuhalampi, liturgina Harri Silvolahti. Tuomaskuoroa johtaa Sanna Joensuu-Salo.

Kirkkokahvit messun jälkeen juodaan seurakuntatalolla. ”Teille on tänä päivänä syntynyt Vapahtaja, joka on Kristus Herra Daavidin kaupungissa. Luuk: 2.

Tiina Akomeah

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät