Visit Soini -matkailusivusto valmiina

Mainos[adrotate banner="3"]

Visit Soini -matkailusivustot valmistuivat juuri ennen joulua. Soini 1868 -hankkeen projektipäällikkö Johannes Aalto esitteli sivustoja ennen joulukuun puolivälin juhlavaltuustoa.

– Tavoitteena on saada kunta entistä tunnetummaksi etenkin matkailun kannalta. Samalla esitellään myös valtakunnallista positiivista huomiota saanut MuoviSampo -projekti sivustoilla. Myös kunnan majoitustiloja tarjoavat yritykset yhteystietoineen ovat esillä sivustoilla, esitteli Aalto.

MAINOS

Soini 1868 -hanke on ollut mukana aktiivisesti kunnan juhlavuodessa mukana. Vuoden aikana on kehitelty matkailutoimijoiden verkosto, jossa on 13 tulevaa, vakiintuneempaa matkailutoimijaa.

– Näin saadaan yhteistyötä paikallisten matkailutoimijoiden kesken entistä tiiviimmäksi. Esimerkiksi ensi kevään Soinin luonto- ja erämessut tulevat mukaan matkailutoimijoiden toimintaan.

– Tarkoitus on saada elävä nettisivusto, josta palvelulistauksen lisäksi löytyy tarinoita ja tietoa Soinista ja sen historiasta.

Kunnan uudet sivustot palvelevat sähköisenä tietopakettina. Sivuston suunnittelijana on Juho Lehtola Räikee Oy:stä. Sivustot löytyvät kunnan kotisivuilta, mikä on jaettu etusivulla kahteen osaan.

Vasemmalla puolella on kunnan perussivut ja oikealla Visit Soini-sivut.

Rami Puro

MAINOS
Edellinen artikkeliMikä ihmeen Sininen Tie?
Seuraava artikkeliOkacolorista passikuvat digitaalisina suoraan poliisille