-5.8 C
Alajärvi
tiistai 16.4.2024
MAINOS

Eläkeliiton Alajärven yhdistys toimii monipuolisin tavoin

Eläkeliiton Alajärven yhdistys kokoontui vuoden ensimmäiseen kuukausitapaamiseensa sankoin joukoin. Seurakuntatalolla kaikui iloinen puheensorina, kun kuulumisia vaihdettiin.

Yhdistyksessä onkin peräti noin 950 jäsentä. – Jäsenmäärä on ollut nousussa, vaikka tänäänkin sytytämme kynttilät yli 20 viime vuoden aikana poisnukkuneelle jäsenellemme, kertoo puheenjohtaja Arja Rantala.

MAINOS

Jäsenmäärän suotuisaa kehitystä selittää varmasti monipuolinen toiminta. Jäsenistöä kannustetaan liikkumaan mm. keilaten ja pallohallilla kahdesti viikossa liikkuen, mistä mahdollisuudesta kaupungille ollaan todella kiitollisia.

Lisäksi pidetään erilaisia liikuntapäiviä ja nytkin suunnitteilla on toukokuun loppupuolella järjestettävä liikuntatapahtuma Menkijärvellä.

Myös vapaaehtoistoiminta on tärkeää, vierailuja tehdään koteihin ja laitoksiin. Runopiiri ja laulajat vievät tervehdyksiään sanoin ja lauluin.

Kerran kuukaudessa kokoonnutaan kuukausitilaisuuksiin, joista seuraavassa helmikuussa on luvassa virsilaulua ja maaliskuussa on luvassa ruokailua ja kokousta.

Tärkeä varainhankintamuoto on jo neljättä vuotta ollut bingo, joka on avoinna kaikille ja kerää viikoittain 80-100 pelaajaa. Rantala toteaa että on hienoa kun aktiivit ovat jaksaneet sitä järjestää, sillä kaikkine paperitöineen bingon pyörittäminen on työlästä.

Eläkeliiton hallituksessa Alajärvellä puheenjohtaja Anja Rantalan kanssa ovat varapuheenjohtajana Antti Laukkonen ja rahastonhoitaja-sihteerinä Aimo Rantala sekä Paula Etula, Maija-Liisa Annonen, Sirpa Matintupa, Irma Kangastie, Markku Sillanpää, Eero Latvala, Raimo Kröger, Paula Tallbacka, Sirkka Levijoki ja Keijo Pesu.

Liikuntavastaavina toimivat Paula Etula, Jorma Kauppinen ja Aarne Viitasaari, jäsenvastaavana Raimo Kröger, matkavastaavana Irma Kangastie ja Inga Yli-Sikkilä, hengellisen työn vastaavana Antti Laukkonen, vapaaehtoistyön vastaavina Anja Rantala, Eero Latvala, Liisa Matintupa ja Terttu Mäntyniemi, ravintolavastaavina Sirkka Levijoki, Paula Tallbacka, Irma Kangastie, Maija-Liisa Annola, Sirpa Matintupa ja Antti Laukkonen, tiedotusvastaavina Anja Rantala, Sirpa Matintupa ja Aimo Rantala, MSL:n toimintavastaava Aimo Rantala, arpajaistoimikunta Eero Latvala, Matti Latvala, Markku Sillanpää ja Keijo Pesu, vanhusneuvoston edustaja Aimo Rantala ja vammaisneuvoston edustaja Aimo Rantala.

Runopiiriä vetää Tellervo Matila ja lauluryhmää terttu Mäntyniemi. Joululehden mainoksista vastaa hallitus.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät