Ankkurit Shop pukee fanijoukot alkavaan kauteen!

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärven Ankkureissa valmistaudutaan parhaillaan tulevaan kauteen monella eri tasolla.

Markkinointipäällikkönä vuoden alusta lukien aloittanut Jouko Salmenautio kertoo, että tehtävään tarttuminen on ollut mielenkiintoista ja haastavaa, onhan hän koko ikänsä seurannut pesäpalloa, ollut mukana tekemässä ja välillä myös arvostelemassa muiden tekemisiä.

MAINOS

Nyt Salmenautiolla on vastattavanaan paitsi Ankkurien markkinointipäällikön tehtävät, myös pesäpallojaoston puheenjohtajuus.

Kevättä kohti käydessä tärkeässä roolissa on kuroa kasaan Ankkurein budjetti. Tässä alueen yritysten tuki on ensiarvoisen tärkeää. – Mukana tukijoukoissa on joitakin alueen ja maanlaajuisiakin yrityksiä, mutta kyllä se tärkein tukijoukko löytyy tästä ihan läheltä, salmenautio kertoo.

Ankkurit ovat käynnistäneet nyt aktiivisesti myös omaa varainhankintaa järjestämällä ensiapukoulutusta ja Trafin hyväksymiä työturvallisuus -koulutuksia. Lisäksi alueen yrityksille, kunnille ja yhteisöille kampanjoidaan tyky -päiviä, jotka voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

– Tarjolla on myös valmiiksi suunniteltuja paketteja, Salmenautio kertoo ja neuvoo kiinnostuneita olemaan yhteyksissä!

Ankkurit Shopista asut joukkueelle ja faneille

Alkavaan kauteen Ankkurit lähtevät aikaisempaa mittavammalla fanituote -myynnillä. Hyvä yhteistyökuvio on kehitelty Kesport Alajärven kanssa.

Kauppias Lauri Joensuu kertoo, että Kesportista löytyy kevään lähestyessä Ankkurit Shop, johon valikoimiin saadaan tuulipukua, treenipaitoja, tuubihuivia ja kaulaliinoja.

Valikoimat täydentyvät kevään edetessä ja jo nyt on mahdollista käydä ostamassa itselleen hieno kevytvanutakki talven pakkasiin.

Enemmän tuotteita alkaa olla esillä maaliskuulla. – Myyntiin on tulossa myös hienot räpylät Ankkurien väreissä, Joensuu vihjaa ja muistuttaa, että fanituotteet ovat laadukasta Graftia tai Karhua.

Fanituotteita ei ole aikaisemmin ollut myynnissä Kesportilla, mutta nyt aika oli sopiva laajempaankin yhteistyöhön.

Kesport hoitaa fanituotteiden ja joukkueiden sekä eri jaostojen vaatteiden painatukset ja tilaukset Santala Printissä, jossa työn tekevät entisestä Merkkimainoksesta tutut Päivi ja Atte Vainionpää.

Kesportin lisäksi tuotteet ovat myynnissä nettikaupassa ja kesällä Ankkurien omassa myymälässä. Yhtenäiset asut eri joukkueille ja jaostoille, kuin kannustajillekin luo ihan uudenlaista yhteishenkeä!

Toiveikkaasti kauteen

Jouko Salmenautio kertoo, että pesäpallon osalta alkavaan kauteen lähdetään luottavaisin mielin. Viime syksynä saatiin neuvoteltua Ankkurien riveihin joukkue, jonka edesottamuksia yleisön toivotaan lähtevän mielenkiinnolla seuraamaan.

– Etenkin maakunnan pelit Vimpelin, Seinäjoen ja Koskenkorvan kanssa ovat tärkeitä, Salmenautio sanoo ja kertoo, että Alajärvellä pelataan 9.5. kotiottelu Kankaanpäätä vastaan ja jo 11.5. vastaan astuvat naapurit Vimpelistä.

– Tätä ennen on vielä hallipelit. Halli SM -karsintoja pelataan Alajärven Pallohallilla 16.2. Koskenkorvaa ja 23.2. Vimpeliä vastaan.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliRaskaat lumityöt syynä moniin äkillisiin sydänkuolemiin – erityisesti miehet riskiryhmässä
Seuraava artikkeliMontulla uusia aukioloaikoja Vimpelissä