-6.5 C
Alajärvi
lauantai 02.12.2023
MAINOS
MAINOS

MeiränRekry -rekrtytointitapahtuma yli 1400 messukävijää

Tammikuun lopussa järjestetyt MeiränRekry – rekrytointitapahtuma keräsi yli 1400 messukävijää.

Yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin kanssa järjestettävässä tapahtumassa oli lähes 80 näytteilleasettajaa. Työnantajien takana oli yli 3000 avointa työpaikkaa.

MAINOS

Tapahtuman järjestäjien mukaan messut onnistuivat hyvin. – Messukävijöitä oli välillä jopa tungokseksi asti, toteaa yritysasiantuntija Johanna Olsson.

Työpaikkojen lisäksi messuilla työnantajat pääsivät esille kertomaan rekrytointitarpeistaan esiintymislavalle. Myös maksuton CV-kuvaus niitti kiitosta, kävijöitä kertyi välillä jopa jonoksi asti. Ohjaamo Seinäjoen järjestämä CV-paja keräsi myös positiivista palautetta.

”Hyvä pöhinä”, ”positiivinen ilmapiiri”, ”Erittäin hyvä tarjonta”, todettiin messujen palautteissa. Palautteiden antaneiden mukaan 62 prosenttia totesi, että tapahtumasta oli hyötyä ja 95 prosenttia toivoi lisää samanlaisia tapahtumia.

– Ihan selkeästi rekrytointitapahtumille on kysyntää, kertoo Olsson.

TE-Palvelut järjestää pienempiä rekrytointitapahtumia ympäri vuoden. Seuraava Työnhaun pikatreffit järjestetään 14.3. TE-toimistossa Seinäjoella.

Speed date -tapahtumassa työnantajat ja työtä hakevat pääsevät 10 minuutin pikatreffeille. Pikahaastattelut tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden kohdata kasvotusten tuleva työntekijä tai työnantaja. Treffeille mahtuu mukaan viisi työnantajaa.

MeiränRekry -tapahtuma järjestetään taas vuonna 2020. – Jos toiveita tulee, voi olla, että syksyllä järjestämme pienimuotoisemman tapahtuman, päättää Olsson.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät