-9.8 C
Alajärvi
torstai 02.2.2023
spot_img
spot_img
spot_img

Kahvila-Ravintola Keskipiste avattiin Palettiin

Kauppakeskus Paletissa Kyyjärvellä avattiin lauantaina uudistunut kahvila-ravintola Keskipiste. Paletin uudet yrittäjät ovat Anne ja Jari-Pekka Uusisalo.

Jari-Pekka Uusisalo jatkaa edelleen myös linja-auto liikennöintiä, mutta pyrkii olemaan mahdollisimman paljon itsekin paikalla uudessa ravintolassa.

Kahvilassa uusittiin annan avaamista lähes kaikki pinnat ja myös keittiötä uusittiin.

Jari-Pekka Uusisalon mukaan Annen lisäksi myös tytär ja poika auttelevat viikonloppuisin ja lomillaan kahvilassa, kunhan vain opinnoiltaan ehtivät.

Osa entisistä työntekijöistä, jotka työskentelivät jo Cafe Restaurantin palveluksessa, jatkavat myös Keskipisteessä.

Aukioloajat ovat muuten samat kuin aikaisemminkin, mutta maaliskuusta alkaen on tarkoitus pitää Keskipistettä auki perjantai-iltaisin myöhempään.

Palvelutarjonta jatkuu alussa samoilla linjoilla kuin aikaisemminkin. Lounaspalvelut, Kotipizza, Rolls-tuotteet ja kahviopalvelut jatkuvat päivitetyillä ruokalistoilla uusien yrittäjien toimesta.

Tilat saivat uuden ilmeen

Lähes kaikki pinnat on remontoitu ja keittiötäkin on uusittu. – Uusia ideoita on muhimassa, mutta kaikkea ei pystytä kerralla toteuttamaan, sanoo Jari-Pekka Uusisalo.

– Kunhan toiminta on saatu kunnolla alkuun, niin tarkastetaan vielä mikä toimii hyvin ja mitä voidaan vielä kehittää.

Jari-Pekan mukaansa tilojen päivittämistä jatketaan vielä kevään aikana. Tiloihin on tulossa ainakin rauhallinen lasikabinetti, jossa voi ruokailla rauhassa, tai järjestää tarvittaessa yksityistilaisuuksia ja kokouksia.

Uudet yrittäjät toivottavat kaikki tervetulleiksi tutustumaan uudistettuihin tiloihin ja palveluihin. Nykyaikaset tilat ja hyvä ruoka houkuttelee kävijöitä varmasti kauempaakin.

Päiväsaikaan lounas tarjoaa hyvän lisän Kyyjärven ja lähialueen ruokapalveluihin. Autoilijoille Keskipiste on oiva taukopaikka vaikkapa kahvikupposen ja makean tai suolaisen kera.

Kai Hannulabacka

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät