-6 C
Alajärvi
keskiviikko 29.3.2023
spot_img
spot_img
spot_img

Motti-Miljan hiihdossa 109 osallistujaa

Soinin kunnan liikuntapalveluiden ja Mäkelänkylän maa- ja kotitalousseuran järjestämä Motti-Miljan hiihto järjestettiin viime lauantaina.

Tapahtuma keräsi hyvin osallistujia, sillä 109 henkilöä oli lähtenyt kuntoilemaan ja nauttimaan aurinkoisesta talvipäivästä.

Soinilaisia mukana oli 48 ja ulkopaikkakuntalaisia 61. Soiniin oli saapunut osallistujia mm. Alajärveltä, Vimpelistä, Kortesjärveltä, Seinäjoelta, Kuortaneelta, Alavudelta, Kangasalalta, Jyväskylästä sekä Kokkolasta.

Päivän aikana oli mahdollista kiertää 18 kilometrin Motti-Miljan lenkki tai suksitella kuntoradan laduilla. Mehupisteet sijaitsivat yhteistalolla sekä Motti-Miljan kämpällä. Motti-Miljan kämpällä oli myynnissä myös kahvia ja pikkupurtavaa.

– Puista ladulle tippuneet roskat hieman haittasivat muuten hyvin onnistunutta tapahtumaa. Osallistujat olivat kuitenkin hyvillä mielin mukana tapahtumassa. Oli myös ilo nähdä, että osallistujien ikäjakauma oli laaja lapsista ikäihmisiin, kertoi liikuntasihteeri Janne Kujala tapahtuman jälkeen.

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkintoja. Nimilista arvontavoittajista tulee näkyville Soinin kunnan netti- ja facebook -sivuille.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät