Motti-Miljan hiihdossa 109 osallistujaa

Mainos[adrotate banner="3"]

Soinin kunnan liikuntapalveluiden ja Mäkelänkylän maa- ja kotitalousseuran järjestämä Motti-Miljan hiihto järjestettiin viime lauantaina.

Tapahtuma keräsi hyvin osallistujia, sillä 109 henkilöä oli lähtenyt kuntoilemaan ja nauttimaan aurinkoisesta talvipäivästä.

MAINOS

Soinilaisia mukana oli 48 ja ulkopaikkakuntalaisia 61. Soiniin oli saapunut osallistujia mm. Alajärveltä, Vimpelistä, Kortesjärveltä, Seinäjoelta, Kuortaneelta, Alavudelta, Kangasalalta, Jyväskylästä sekä Kokkolasta.

Päivän aikana oli mahdollista kiertää 18 kilometrin Motti-Miljan lenkki tai suksitella kuntoradan laduilla. Mehupisteet sijaitsivat yhteistalolla sekä Motti-Miljan kämpällä. Motti-Miljan kämpällä oli myynnissä myös kahvia ja pikkupurtavaa.

– Puista ladulle tippuneet roskat hieman haittasivat muuten hyvin onnistunutta tapahtumaa. Osallistujat olivat kuitenkin hyvillä mielin mukana tapahtumassa. Oli myös ilo nähdä, että osallistujien ikäjakauma oli laaja lapsista ikäihmisiin, kertoi liikuntasihteeri Janne Kujala tapahtuman jälkeen.

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkintoja. Nimilista arvontavoittajista tulee näkyville Soinin kunnan netti- ja facebook -sivuille.

Rami Puro

MAINOS
Edellinen artikkeliKosican Oy toi plug in hybridit Alajärvelle
Seuraava artikkeliAkuuttivuodeosaston paikkamäärää lisätään Alajärvellä