Lehtimäen opistolla tempaistaan retro -muotinäytöksen ja musiikin merkeissä!

Lehtimäen opiston väki järjestää tulevana sunnuntaina 10.3. kello 14 alkaen mukaansatempaavan tapahtuman, jossa ovet ovat avoinna kaikille kiinnostuneille!

Kyseessä on retro -muotinäytös ja konsertti, jollaiset edellisen kerran on järjestetty nelisen vuotta sitten.

MAINOS

Tuolloin väkimäärä yllätti opistolaiset iloisesti, sillä opiskelijoiden läheisten lisäksi paikalle innostui lähtemään todella paljon lehtimäkeläisiä ja lähiseutujen asukkaita.

Tilaisuuteen tälläkin kertaa vapaa pääsy, mutta ohjelmalehtisen voi halutessaan ostaa vitosella. Väliajalla puffetti palvelee ja sieltä voi ostaa herkullisia tuotteita.

Yhdessä tehden

Sunnuntain tapahtumaa on tekemässä iso joukko opiston opiskelijoita ja ohjaajia.

Ohjelma käynnistyy muotinäytöksellä, jossa esittäytyy muotia aina 50 -luvulta 90 -luvulle saakka.

Asut ovat erilaisia kuin edellisessä, vain parin 60- ja 70 -lukujen muotia esitelleessä näytöksessä ja niitä on saatu paitsi opiston omista varastoista myös löytöinä kirppareilta, opettajien kaapeista ja lahjoituksina kyläläisiltä. Jotakin on myös jouduttu vuokraamaan.

Opiskelijoita ovat ohjanneet projektissa Helena Lehto ja Riitta Ranta.

Muotinäytös kestää reilun puoli tuntia, jonka jälkeen on vuorossa väliaika.

Väliajan jälkeen alkaa konsertti, jossa soittaa opiston oma bändi Erkki Valkeuden ohjauksessa ja solisteja bändillä on useita.

Solisteina kuullaan muun muassa Sirpa Krögeriä ja Jarno Läpistä, jotka kertovat kappaleiden konserttiin valikoituneen esiintyjien mieltymysten pohjalta.

11 kappaletta sisältävä kokonaisuus sisältää niin Juhatapion, Edu Kettusen, Tommi Läntisen kuin Tuula Amberlankin lauluja.

Jarno kertoo, että hän laulaa itse konsertissa kappaleen ”Pienen pojan haaveet”.

Tämä kappale on valikoitunut hänelle siksi, että se muistuttaa Jarnoa hänen ensimmäisestä käynnistään Lehtimäen opistolla 80 -luvulla.

Jarno oli tuolloin pieni poika ja katsellut ihmetellen opiston pihoja ja tiloja – ja siinä hänen päähänsä oli pälkähtänyt haave: ”kunpa joskus voisin olla täällä töissä!”.

Nyt tuo haave on totta ja Jarno Läpinen työskentelee opistolla tämän vuoden ajan kädentaitojen ohjauksessa.

Näitä ja monia muita unelmia voidaan toteuttaa Lehtimäen opistolla. Tällä kertaa, jos väki lähtee tapahtumaan hyvin liikkeelle, saadaan toteutettua pieni unelma ja mahdollisella tapahtuman tuotolla lähdetään yhdessä pizzalle tai hampurilaiselle!

Tuula Jokiaho

MAINOS
Exit mobile version