MLL Soinilla monipuolista toimintaa lapsiperheiden hyväksi

Mainos[adrotate banner="3"]

MLL Soini järjestää monipuolista toimintaa lapsiperheiden hyväksi. Jatkuvana toimintana talvikaudella on perhekahvila joka torstai vuorotellen seurakunnan kanssa.

Perhekahvilassa on joka kerta jotakin erityistä ohjelmaa ja ruoka on tarjolla pientä maksua vastaan.

MAINOS

Viime viikolla MLL oli mukana lasten temppuratapäivässä yhtenäiskoululla. Toimijoita oli mukana kahvion hoitajana. Vuoden alusta yhdistyksen puheenjohtajana aloitti kolmivuotiskauden Marika Vähäsoini.

Varapuheenjohtajana on Minna Välimäki, joka toimi puheenjohtajana kuusi vuotta. Sihteerinä toimii Liisa Valkealahti ja rahastonhoitajana Tiia Apilasaho.

Muut hallituksen jäsenet ovat Erja Laukkola, Hanna Keskitalo, Tarja Keskitalo, Heidi Kuula, Elise Alatalo ja Piia Leppänen.

Kesäaikana MLL:n leikkikenttä on ahkerassa käytössä Soini-talon vieressä.
– Pyrimme järjestämään kaksi kertaa vuodessa jonkin tapahtuman lapsille ja heidän perheilleen. Maaliskuun lopussa teemme elokuvaretken Risto Räppääjä -elokuvaan. Ennakkoon tulee ilmoittautua Marikalle.

– Valtakunnallisella tasolla järjestöllä on menossa jäsenkampanja, jossa tavoitellaan 100 000 jäsentä. Paikallistasolla meillä on noin 140 jäsentä.

– Tänä vuonna uusille jäsenille on tarjolla arvontapalkintoja ja jäsenemme saavat muutenkin alennuksia eri liikkeistä ja palveluista.

Rami Puro

MAINOS
Edellinen artikkeliJarkko Kujanpää Lavettarien luotsiksi
Seuraava artikkeliJärvi-Pohjanmaan Senioreilla monipuolista toimintaa