-10 C
Alajärvi
lauantai 01.4.2023
spot_img
spot_img
spot_img

Megaseminaari tuo Imagolla elinvoimaa Vimpelissä!

Uskomaton, inspiroiva ja innostava megaseminaari on tulossa Vimpeliin!

Seminaari tuo 27.3. tapahtumaan luennoitsijoiksi ja puhujiksi muun muassa CrazyTownin asiantuntijat, elinkeinoministeri Mika Lintilän, Mikko Kalliolan, ja tietysti tutut paikalliset kyvyt!

Vimpelin uusi kunnanjohtaja Sami Gustafsson on mukana paneelikeskustelussa.

SEminaarin tavoitteena on saada osallistujan ajatukset aivan uusille raiteille! Tilaisuuden teemana on positiivinen kehittäminen, elinvoima kuuluu kaikille ja miten imagolla voi lisätä elinvoimaa!

Ajattelutavan muutos, yhteinen kehittäminen ja samalla verkostoidutaan muiden kanssa.

Entä miten varmistamme elinvoiman säilymisen maakunnan reuna-alueilla? Miten voimme erottua kiinnostavana ja varteenotettavana alueena kasvukeskusten rinnalla!

Tilaisuus on tarkoitettu kuntalaisille, kuntapäättäjille ja tietysti yrittäjille!

Seminaari alkaa kello 16 ja alussa kuullaan Crazy Town Petra Pulkkista aiheesta Uusi työ – Minkälaista on työ tulevaisuudessa?

Seminaarin toisessa osassa kuullaan Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät ry:n Heikki Risikkoa ja paneelikeskustelussa puhutaan mitä on elinvoima maakunnan reunalla tai pienissä kunnissa? Kenelle sen edistäminen kuuluu?

Mukana keskustelemassa ovat Mika Lintilä, Työ- ja elinkeinoministeriö, Sami Gustafsson, Vimpelin kunta, Susanna Korkiatupa, Vimpelin Yrittäjät ja Kati Pasto, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät.

Lopuksi Mikko Kalliolan aiheena on Imagolla elinvoimaa!

Tapahtuma päättyy loppukeskusteluun ja yrittäjätreffeihin.

Seminaarin järjestämisessä ovat mukana Elinvoimaa kuntiin -hanke ja Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät ry.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät