Kaupungin kesätyöpaikat arvottiin!

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärven kaupungin kesätöihin valittiin yhteensä 57 nuorta, heistä 38 arpomalla tiistaiaamuna.

Lehtimäkeläisiä hakijoita oli yhdeksän ja Lehtimäellä paikkoja oli kymmenen, joten kaikki Lehtimäen hakijat valittiin.

MAINOS

Lähihoitajaopiskelijoita oli hakemassa vain kolma ja paikkoja oli kuusi, joten kaikki lähihoitajajaopiskelijat valittiin.

Toukokuulle puisto-ja puutarhatöihin oli hakemassa seitsemän henkilöä ja kaikki valittiin, koska kukaan hakijoista ei voinut tulla heti toukokuun alusta.

Arvonnalla valittiin 38 nuorta. Huhtikuussa valituille lähetetään henkilökohtainen kirje, jossa ilmoitetaan kesätyöpaikka ja yhteyshenkilö.

Kesätöihin pääsevät Anisja Borisov, Anfisa Borisov, Noora Finnilä, Tero Haanpää, Rose Haapa-aho, Veeti Haapa-aho, Matilda Haapa-aho, Jenna Hautala, Oskari Heikkilä, Hannes Hosionaho, Tommi Härkönen, Laura Isoniemi, Ilari Isotalo, Elmeri Joensuu, Sylvia Adeliina Joensuu, Miikka Juuti, Inka Kangastupa, Akseli Karttunen, Onni Karttunen, Ronja Kellokoski, Mikael Ketonen, Eero Kivipelto, Fiia Koskela, Aada Koskela, Eero Kujala, Väinö Lahti, Sanni Langhed, Amanda Latvala, Vilma Levijoki, Mira-Pauliina Marjanen, Samuli Ojala, Armida Pajala, Pentti Pajala, Veera-Sofia Pajukangas, Jesse Pakka, Sanna Parkkonen, Kasperi Peltokangas, Solja Peltokangas, Olivia Pesu, Emma Rajala, Iiris Ranta, Essi Rantakangas, Lilja Rantala, Hanna-kaisa Rentola, Aino Rinne, Joni Ränkimies, Sofia Saarenmaa, Janette Salo, Sanna-Sofia Sivula, Elisa Syrjälä, Sofia Särkijärvi, Suvi Tolppanen, Santra Turja, Viljami Turja, Tilda Turja, Oskari Vainionpää ja Samuli Vari.

MAINOS
Edellinen artikkeliHiekoitussepeliä jaettiin Alajärvellä 3720 ämpärillistä
Seuraava artikkeliPaloaseman rakennustöiden on yhä tavoite alkaa syksyllä