-13.5 C
Alajärvi
maanantai 27.3.2023
spot_img
spot_img

Pasilan Mies tulee huomenna Kalossiin

Jo vuosia otsikoissa ja uutisissa ollut Pasilan mies on nyt paljastunut. Se nähdään ja kuullaan Ravintola Kalossissa tulevana lauantai-iltana 23.4.

Kyseessä on kaikessa hiljaisuudessa Lehtimäellä perustettu bändi, jossa mukana on pitkän linjan tekijöitä.

Bändin solistina kuullaan muun muassa Nitroforce 9:n riveistä tuttua Eero Savelaa, joka soittaa myös kitaraa.

Pasilan Miehen rummuissa taituroi Alex Puumala, kitarassa on Aleksi Pihlaja. Lehtimäeltä lähtöisin oleva, mutta Ähtärissä nykyään vaikuttava Aleksi on tuttu muun Nancy´s Bootlegista, kuten likipitäen kaikista muistakin seutukunnan bändeistä.

Basson ja taustahuudot hoitaa pitkän linjan muusikko Heikki Jokiaho.

Pasilan Mies on treenaillut yhdessä puolisen vuotta ja nyt se aloittaa ”perinteisen kevätkiertueensa” suunnaten ensin perjantai-iltana Pub Wagneriin Alavudelle ja lauantaina esiinnytään kotokulmilla Kalossissa. Showtime on luvassa jämptisti kello 22.37.

Pasilan miehen ohjelmisto on monipuolinen, sitä voisi kuvata lähinnä termillä classic rock. Mukana on niin hard rockia, perinteistä rockia kuin bluesiakin, kuuluisimpina biiseninä miehet nostavat esille ”Hei Jorman” ja ”Perunajauhoa”.

Pasilan Mies bändistä tuli Alexin ideasta. Nimi tuntui istuvan porukkaan hyvin, koska tämä nimi on ollut otsikoissa jo niin kauan, että se tunnetaan.

Nyt onkin aika lähteä katsomaan, mikä se Pasilan Mies oikein on. Viikonloppuna se selviää.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät