Lehtimäen yritysten Kevätmarkkinat tulevat taas!

Mainos[adrotate banner="3"]

Lehtimäkeläiset yrittäjät järjestävät yhteisen markkinatempauksen nyt kolmatta kertaa. Päivä on ensi viikon perjantaina 5.4.

Markkinapäivä on sikäli osuva, että samana päivänä Alajärven kaupungin äänestysbussi liikkuu Lehtimäen alueella! Nyt onkin monta syytä lähteä liikkeelle!

MAINOS

Yhteinen markkinatempaus järjestettiin ensimmäisen kerran vuosi sitten keväällä, koska alueen yrityksissä oli huomattu, että väkeä on hankala saada liikkeelle yksin toimien.

Kun kaikki yrittäjät järjestivät tapahtumansa samalle päivälle, kansa ottikin kutsun todella hyvin vastaan.

Toiset markkinat pidettiin syksyllä ja kauppiaat kertovat että on ollut ilo huomata, että asiakkaat tulevat paikalle ihan tarkoituksella kiertämään liikkeissä ja tutustumaan tarjontaan.

Yksi tärkeä syy markkinoiden järjestämiseen onkin ollut se, että samalla saadaan muistutettua asiakkaille ja palautettua heidän mieliinsä, miten monipuoliset palvelut Lehtimäeltä edelleen löytyy!

Ensi viikon perjantain markkinaohjelmaa pääsee lukemaan tarkemmin kauppiaiden ilmoituksista ensi viikon lehdessämme, mutta jo nyt tiedetään, että Paulastiinassa juodaan oikein kakkukahvit. Kimpuista ja kevättavaroista on myös hyviä tarjouksia.

Kalossissa Terttu henkilökuntineen käynnistää iltapäivällä pizzapuffetin kello 15-18. Lapsille järjestetään piirustuskilpailu ja ongintaa. Lisäkis on arvontaa ja tarjouksia ja llalla Happy Hour kello 21-23 sekä karaoke kello 21-1.30.

Päivällä nälkäänsä voi poiketa paikkaamaan Lennun Tuvalla, jossa laitetaan lounasaikaan huipputarjous kaikille nälkäisille. Myös Suomenselän Metsänhoitoyhdistys on päivän tapahtumissa mukana pystyttäen teltan, jossa tarjotaan neuvontaa erilaisissa metsäasioissa.

Lehtimäen Osuuspankilla on kello 13-15 paikalla OP:n maatilavakuutuksen asiantuntija Vesa Lemponen ja ulkosalla Maakunnan Auton autoesittelyssä on Toyota Corolla ja Rav4. Lisäkis luvassa on Valtran traktoriesittelyä!

Kesäniemen Kaupalla tarjotaan hillomunkkikahvit asiakkaille kaupalla kello 9-18. Lisäksi luvassa on huipputarjouksia.

Letecillä markkinapäivään lyödään kovia kesärengastarjouksia ja vaihtoehtoja pohtiessa voi juoda kahvit.

Apteekissa esille laitetaan omia tuotteita ja ravintolisiä, myös muita hyviä tarjouksia on markkinapäivään luvassa. Lehtimäen Nesteellä asiakkaille laitetaan kovia, ajankohtaan sopivia tarjouksia nyt kun kevätaurinko paistaa ja rapa roiskuu, eli pyyhkijänsulat saa uusittua ja asennuskin tulee kaupan päälle. Muitakin autonhoitotuotteita saa edullisesti, samoin aina tarpeellista lasinpesunestettä.

Lehtimäelle yhtenä uusimpana yrityksenä on tullut Hierontapiste Leppis, joka tarjoaa palveluja Lehtimäen entisellä kunnantalolla. Nyt Leppikseen ja yrittäjä Sari Leppäkankaaseen voi käydä tutustumassa markkinapäivänä, kun hän pitää työhuoneellaan avoimia ovia!

Toinenkin uusi yritys, Voimavaratila Takamäki, avaa markkinapäivänä iltapäivällä ovensa vierailijoille, joten kannattaa ottaa mukaan ainakin kaikki eläinten ystävät ja käydä tutustumassa myös tänne!

Kaikkien markkinoilla kävijöiden kesken arvotaan Osuuspankin sponsoroimat sadan ja 50 euron ostolahjakortit, jonka voittaja voi vapaasti käyttää valitsemassaan markkinoilla mukana olleessa yrityksessä. Lisäksi eri liikkeet arpovat päivän aikana käyneiden kesken myymäläkohtaisia palkintoja.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliUudet muumipostimerkit julkaistaan kesäkuussa
Seuraava artikkeliPuhkupillit konsertoi Etelä-Pohjanmaalla