Kansalaisopisto kattoi makasiiniin upean näyttelyn

Mainos[adrotate banner="3"]

Järvi-Pohjanmaan kansalaisopiston kevättempaus Alajärvellä opiston omissa tiloissa Makasiinissa esittelee tänään perjantaina vielä kello 19 saakka laajalla kattauksella kurssilaisten vuoden aikana valmistamia töitä.

Kuvataidekoulu EEROsta 16 -vuotiaan nuoren miehen vielä keskeneräinen maalaus on pysäyttävä.

Lisäksi paikalle on järjestetty työnäytöksiä pitkin päivää.

MAINOS

Tempaukseen osallistuu Alajärvellä kudonta- ja käsityöryhmiä, posliininmaalaajat ja opiston kuvataideryhmät, kuvataidekoulu EERO, posliini- ja paperimassanuket sekä puukko- ja taontakurssi.

Kuorolaulu ja yksinlaulajat esittäytyvät kevättempauksessa upeine esityksineen ja tiloihin esille asetellut käsityöt, maalaukset ja monet muut kädentaitojen näytöt ihastuttavat.

Kansalaisopistossa valmistunutta taidetta pääsee myöhemmin huhtikuussa ihastelemaan myös Vimpelissä.

Nukentekijöiltä esillä oli aivan upeita nukkeja toinen toisensa jälkeen, mutta nämä pikkuruiset nukkekodin nuket hämmästyttivät erityisesti.

Vimpelin Päivämaalarit -kuvataideryhmän ja Maalataan ja askarrellaan -ryhmän näyttely avataan Jäykäntuvalla yleisölle 23.4. kello 17-19.

Avajaisissa on rymien ohjaajan tervehdys, rehtori Aulis Hautamäki avaa näyttelyn ja kansalaisopiston naiskuoro Vimmarit esiintyy. Kuullaanpa juhlassa myös Maalausrunokin.

Näyttely on avoinna 24.-28.4. keskiviikkona, torstaina ja perjantaina kello 12-18 ja lauantaina sekö sunnuntaina kello 11-14.

Tuula Jokiaho

Mattoa, kassia ja pussukkaa… käsistään taitavat tekevät mitä vain!

 

MAINOS
Edellinen artikkeliAlajärvellä jaetaankin nyt vauvalahjoja varsoille
Seuraava artikkeliPuntaroi renkaanvaihdon ajankohta ja ratsaa kesärenkaasi