-3.6 C
Alajärvi
keskiviikko 22.3.2023
spot_img
spot_img

MLL:n Lapset ensin -keräys käynnistyi

MLL:n perinteinen Lapset ensin -keräys on käynnissä. Keräys järjestetään 1.4.-15.5. välisenä aikana, jolloin MLL:n keräyslippaita on Halpa-Hallin, Alajärven K-Supermarketin, Alajärven ja Lehtimäen S-Markettien kassoilla.

Lahjoittamista on tänä vuonna helpotettu lahjoituslinkillä, joka löytyy paikallisyhdistyksen internetsivulta osoitteesta https://alajarvi.mll.fi. Lahjoituksen tekeminen linkin kautta on nopeaa ja helppoa ja siellä voi lahjoittaa itse haluamansa summan.

Alajärvellä keräyksen tuotto ohjataan tänäkin vuonna kesän leikkikenttätoimintaan ja ensisyksyllä alkavien harrasteryhmien järjestämiseen.

Alajärvellä MLL on perinteisesti pitänyt liikuntaleikkikoulua. Tästä syystä keräyksen tuotto on hyvin tärkeä asia, jotta lapsille kautta Alajärven saadaan mukavaa ja edullista, jopa maksutonta toimintaa.

Tänä kesänä leikkikenttäkerho järjestetään viitenä päivänä viikossa. Leikkikenttäkerho saadaan näin pyörimään useammassa paikkaan kesän ajan. Haku leikkikenttäkerhojen ohjaajiksi on käynnissä, työhön valitaan neljä nuorta, hakemukset voi lähettää osoitteella arja.tikkanen@hotmail.com.

Keräystulos jää varsin kattavasti omalle paikkakunnalle, sillä vain 25 prosenttia tuloksesta menee liitolle keräyskuluihin.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät