Jokeri Pokeri Box Ilopilleri! -show Alajärvelle!

Mainos[adrotate banner="3"]

Lasten ja aikuisten legendaarinen kestosuosikki ja Pikku Kakkosesta tuttu maailmanmestari-taikuri Simo Aalto vietti viime vuonna 40 -vuotis taiteilijajuhlavuottaan kiertämällä yli sadan Juhlaesityksen voimin koko Suomenmaan.

Nyt hän on valmistanut koko perheen iloksi uuden hersyvän taikashown, jossa hän tarjoilee Taika-Ilopillerin yhdessä avustajavaimonsa Kirstin kanssa.

MAINOS

Uudessa showssa nähdään maailman parhaita taikatemppuja ryyditettynä hyväntuulisella lavashowlla. Simo johdolla kaikenikäiset katsojat pääsevät tunnin matkalle taikamaailmaan, jossa mikään ei ole mahdotonta.

Mukana seikkailevat Simon ja Kirstin eläinkaverit Erkki-kani ja Paloma-kyyhky ja uusina tuttavuuksina rokkaava Omenamato sekä hieman murheellinen puhuva pehmokoira Jäyhis. Ja toki lapset pääsevät auttamaan taikuria lavalle asti!

Simon mukaansatempaava esiintyminen takaa, että Taika- Ilopillerin vaikutus säilyy pitkään, mieli virkistyy ja arjen pyöritys unohtuu. Sanalla sanoen luvassa on laadukasta estradiviihdettä!

– Pitkän urani aikana on jo yksi sukupolvi, ysärilapset, kasvanut aikuisiksi ja he tulevat nyt omien lastensa kanssa katsomaan lapsuutensa idolia, siksi haluan tarjota iloa ja ihmetystä kaikenikäisille, Simo sanoo.

Simo Aallon uusi koko perheen Jokeri Pokeri Box Ilopilleri! -show saapuu Alajärven Nuorisoseuralle lauantaina 27.4. kello 15.

Lippuja saa ennakkoon lippu.fi sekä ovelta alkaen tuntia ennen.

MAINOS
Edellinen artikkeliMaatalousyrittäjävalmennus alkaa monimuotokoulutuksena Alajärvellä
Seuraava artikkeliEnglantia haltuun kielisuihkutuksella