-5.3 C
Alajärvi
lauantai 01.4.2023
spot_img
spot_img
spot_img

Toivon Aalloilla -medialähetyksen aluetapahtuma Soinissa

Soinin seurakuntaan saadaan korkean luokan puhujavieras ja koko evankelisluterilaisen kirkon lähetystyön kysymysten suurin asiantuntemus paikalle Kirkon lähetystyön keskuksen johtajan Jaakko Rusaman vierailun kautta.

Huomenna sunnuntaina 28.4. vietetään Toivon aalloilla -Medialähetyksen aluetapahtumaa Soinissa. Rusamalla on innostava tapa maalata kuulijoiden eteen kuva dynaamisesta, Sanaan juurtuneesta ja muutosvoiman omaavasta tulevaisuuden lähetystyöstä.

Tapahtuma ovat hieno tilaisuus niin seurakuntalaisille kuin luottamushenkilöille tulla päivittämään tietoja Jumalan ja kirkon missioon liittyen. Tapahtumaan ovat tervetulleita osallistujat kauempaakin.

Päivä alkaa ylistysmessu kello 10 Soinin kirkossa, saarnaajana ja liturgina Jaakko Rusama dosentti ja Kirkon lähetystyön keskuksen (KLK) johtaja. Musiikissa on Ylistysryhmä Soihtu, jonka johtajana toimii Ari Anttila ja kanttorina Leena Pesu.

Tekstinluvussa toimivat Marjo Kuoppa-aho ja Marja-Leena Rinne, esirukouksessa Leena Valkeus ja Mervi Viuhko. Kolehti Toivoa naisille mediatyöhön Aasiassa, Lähi-idässä ja Itä-Euroopassa Medialähetys Sanansaattajien (Sansa) kautta.

Messun jälkeen on lähetyslounas seurakuntatalolla ja siitä jatketaan Toivon aalloilla -juhlalla.

Päästään aikamatkalle Soinin seurakunnan ensimmäisen lähetystyöntekijän Heikki Saaren elämään. Hänen syntymästään tuli kuluneeksi helmikuussa 140 vuotta. Juhla päättyy katkelmaan Heikki Saaren elämästä tehdystä näytelmästä.

Seurakuntatalolla on esillä pienoisnäyttely, Lähetyskauppa Putiikki palvelee ja lähetystyön hyväksi on arpajaiset.

Juhlassa ohjelmaosuudessa toimivat Marja-Leena Rinne, Ylistysryhmä Soihtu johtajanaan Ari Anttila, Jaakko Rusama, Marjatta Jousmäki, Satu Hauta-aho, Mervi Viuhko. Sun työhön -näytelmässä esiintyvät Jaakko Rusama ja Leena Valkeus.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät