6.9 C
Alajärvi
keskiviikko 29.5.2024
MAINOS
MAINOS

Alajärveläistä osaamista Aira Samulinille Pikkulotta -riipuksen muodossa!

Pikkulotta -korusarja on Annukka Lahti Desingin käsialaa ja sen on ideoinut alajärveläinen korusuunnittelija Annukka Raatikainen yhdessä artenomi Nina Hallilan kanssa.

Korusarja lähti liikkeelle Suomi 100 juhlavuonna numeroidulla Pikkulotta -riipuksella, joka on nyt myyty loppuun ja sitä riipusta ei enää saa ostettua myymälöistä.

MAINOS

Numeroitujen riipusten arvo lähteekin nyt nousuun, koska uusi Pikkulotta -riipus on täysin eri malli, se ei syö alkuperäisen riipuksen arvoa.

Alkuperäistä Pikkulotta riipusta kantavat mm. presidentin puoliso, rouva Jenni Haukio ja laulaja Paula Vesala.

Nyt uuden Pikkulotan mukainen riipus on luovutettu tänään lauantaina Kokkolan Seniorimessujen yhteydessä legendaariselle, vahvalle suomalaiselle naiselle Aira Samulinille.

Samulin on itse ollut niin pikkulotta kuin lottakin ja tunnettu positiivisesta energiastaan, jota riittää jakaa aivan kaikkialle!

Nina Hallilan ottaessa asiasta Samuliniin yhteyttä, hän oli pian muistanutkin riipuksen vuodelta 2017, jolloin se luovutettiin vuoden Lotalle.

Samulin oli ilahtunut suuresti saada koru myös itselleen ja hänen ehdotuksestaan luovutus toteutettiin Kokkolan messuilla lavatapahtumana!

Pikkulotta -riipus tuli tähän päivään

Uudistettu Pikkulotta -riipus on eri materiaalista, pienempi ja kevyempi kuin ensimmäinen riipus oli ja se on varustettu pienellä sydänhelalla.

Uudistettu Pikkulotta -riipus on eri materiaalista, pienempi ja kevyempi kuin ensimmäinen riipus oli ja se on varustettu pienellä sydänhelalla. – Tässä riipuksessa on uusi näkökulma, se ei siis ole sama koru kuin olivat alkuperäiset 500 numeroitua korua, Annukka kertoo.

Paitsi että riipus on nyt uusiutunut, on Pikkulotta -tuoteperhe edelleen saamassa uutta täydennystä. Vielä toukokuun aikana lanseerataan korusarjaan myös kasteriipus ja -sormus.

Idea näihinkin on saatu asiakkailta ja se on otettu innolla vastaan, onhan kastelahjavalikoimat yleensä melko kaavamaisia. Pikkulotta tulee tarjoamaan tähänkin uutta, persoonallista vaihtoehtoa.

Pikkulotta -sarjan verkkosivut pikkulotta.fi osoitteessa ovat jatkuvasti nousussa ja myös muuten kymmenen vuotta kultaseppänä toimineen Annukka Raatikaisen työkirjat täyttyvät nyt yhä useammin muunmuassa korjaustöistä.

Kymmenvuotisen yrittäjänä toimimisensa kunniaksi myös Kulta-Hippu myymälä Paavolantorilla uudistuu kevään kuluessa merkittävällä tavalla.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät