Hoisko hölkkää, hölkkää sinäkin!

Mainos[adrotate banner="3"]

Hoiskon koulu ja oppilaskunta järjestävät Hoiskon Hölkän keskiviikkona 15.5.

Hoiskon koulu on mukana Liikkuva koulu -projektissa. Se on hallituksen kärkihanke, jonka tavoitteena on lisätä liikkumista lasten koulupäiviin ja näin tehdä oppitunneistakin aktiivisempia ja viihtyisämpiä.

MAINOS

Yksi hallituksen projektin ajatuksista on, että liikkuva koulu saa muutkin liikkumaan. Perinteikäs Hoiskon Hölkkä on mukana tässä projektissa ajatuksella ”Liikkuva koulu liikuttaa”.

Hoiskon Hölkkä -tapahtuman tuotto menee Hoiskon koulun oppilaskunnalle. Nyt tempaistaan siis oppilaskunnan ja tietenkin oman kunnon ja hyvinvoinnin hyväksi.

Paikoillanne, valmiit, hep!

Hoiskon Hölkkä on keskiviikkona 15.5. Kisakeskus, lähtö ja maali ovat Hoiskon koululla osoitteessa Koulupolku 8, 62940 Hoisko. Ilmoittautuminen alkaa paikan päällä kello 17 ja lähtölaukaus pamahtaa kello 18.

Hoiskon Hölkässä on kolme sarjaa.

Aikaa vastaan on kilpasarja. Matka on noin 8,5 kilometriä. Parhaat palkitaan. Osallistumismaksu on 5 euroa. Lähtö tapahtuu kello 18.

Aika on kortilla -sarja on suunnistuksen pikamatka eli sprintti, jonka rastit ovat lähietäisyydellä. Karttamaksu suunnistussarjaan on 5 euroa.
Suunnistusradalle voi lähteä kello 18 – 19.30.

Aikaa on -sarja on vapaa kaikille halukkaille monella tavalla. Voi juosta ”kieli vyön alla”, hölkätä, kävellä, raahustaa, pomppia, pyöräillä.

Osallistua voi yksin, kaverin kanssa, porukoissa tai perheittäin. Matkankin voi valita vapaasti. Voi kiertää 8,5 kilometrin lenkin tai palata väliltä takaisin tai vaikka oikaista.

Tälle omalle reitille lähdetään kilpasarjan jälkeen. Eikä maksa mitään.

Pökköä pesään!

Hoiskon koulun kisakeskuksessa yleisölle ja hölkkääjille on tarjolla edulliseen hintaan arpoja, makkaraa, mehua, kahvia, vohveleita ja popcorn-annoksia.

Hoiskon tiistailenkkiporukka auttaa käytännön järjestelyissä. Arpavoitoin ja palkinnoin Hoiskon Hölkkää tukevat monet lähialueen yritykset.

Tapahtuman tuotto kartuttaa Hoiskon koulun oppilaskunnan tiliä.

Äänekästä kannustusta ja hyvää mieltä on luvassa kaikille liikkujille.

Tervetuloa tutut, tuttujen tutut ja tuntemattomat läheltä ja kaukaa. Haastamme sinut, perheesi ja ystäväsi liikkumaan leppoisassa tunnelmassa.

MAINOS
Edellinen artikkeliPiha- ja puutarhatyöt ovat hyvää hyötyliikuntaa
Seuraava artikkeli和 WA kansainvälinen japanilaisen taiteen näyttely avautuu pian Alajärvellä