Lappajärven 48. kuvataideleiri Maiseman äärellä

Mainos[adrotate banner="3"]

Tulevan kesän kuvataideleirillä 24.-28.6. Lappajärvellä syvennytään maiseman ja värien maailmaan.

Viime kesänä kuvataideleiri oli ensimmäistä kertaa Lappajärvellä Tähti ja Koivun idyllisessä ympäristössä järven rannalla. Uusi kurssipaikka osoittautui hyvin mainioksi ja toimivaksi.

MAINOS

Tänä kesänä kuvataideleirin opettajana toimii Elina Försti, joka on erikoistunut öljyvärimaalauksen. Hänen opastuksellaan kuvataideleirillä syvennetään värioppia.

Leirillä voi piirtää tai maalata mieleisellään tekniikalla. Myös vasta-alkajat opastetaan alkuun. Upea ympäristö tarjoaa hienot puitteet maisemamaalaukseen ja värien tutkimiseen.

Lisätietoja voi kysellä paivi.pippola@lappajarvi.fi, p. 044 369 9663 tai ilmoittautumiset suoraan 31.5. mennessä Järvilakeuden kansalaisopistoon, kurssinumero 1103504.

Kuvataideleirin päätteeksi on mahdollisuus osallistua samassa paikassa lauantaina 29.6. yhden päivän Monotypian rikas jälki -työpajaan.

Monotypia on maalauksellinen ja teknisesti yksinkertainen taidegrafiikan menetelmä. Opettajana toimii Eliisa Isoniemi, ilmottautumiset suoraan 3.6. mennessä Järvilakeuden kansalaisopistoon, kurssinumero 1103529.

MAINOS
Edellinen artikkeliPub Applejack palvelee ja laajenee Vimpelissä
Seuraava artikkeliK-Kauppa Pitkänen on palvellut jo 70 vuotta Kuoleman kylällä