12 C
Alajärvi
maanantai 29.5.2023
spot_img

Maksetuilta viuluilta Kolmas

Viisihenkinen folk pop -yhtye Maksetut viulut on tehnyt kolmannen studioalbuminsa, joka kantaa nimenään ytimekkäästi Kolmas.

Kokoonpanossa mukana ovat laulu, viulu ja mandoliini Henna-Maria Harju, laulu ja viulu Tuuli Malve, harmooni ja laulu Neea Lamminmäki, rummut, perkussiot, viulu ja laulu Sirpa Luoma sekä laulu, kitara ja perkussiot soinilainen Ossi Mäki-Reini.

Yhtye sai alkunsa, kun ystävykset halusivat jamitella keskenään, mutta yleisö oli toista mieltä. Ilo tarttui kuulijoihin, jotka alkoivat vaatia levyjä ja konsertteja.

Nyt Maksetut Viulut on yksi Suomen rakastetuimmista hengellisistä yhtyeistä.

Yhtye tunnetaan omaleimaisesta soinnistaan ja pitelemättömästä lavaenergiastaan. Yhtyeen jäsenet ovat ennakkoluulottomia hengellisten klassikoiden tulkitsijoita ja taitavia laulunkirjoittajia.

Maksettujen Viulujen keikat ovat poikkeuksellisen mukaansatempaavia ja niistä nauttivat kaikenikäiset kuulijat. Yhtye on esiintynyt niin kirkoissa, konserttisaleissa kuin televisiossakin ja heidän musiikkinsa on tuttua myös radioaalloilta.

Yhtyeen uusi levy on kokonaisuus, joka sisältää bändin jäsenten sovittamia hengellisiä klassikoita, että itse kirjoitettuja lauluja. Levyn on tuottanut Markus Savijoki.

Levynjulkaisukiertue tuo bändin mm. Kaustisille 10.7. ja Seinäjoelle 14.7.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät