-5 C
Alajärvi
maanantai 27.3.2023
spot_img
spot_img

Kauppakeskus Paletin kaikki liiketilat täynnä 1.6. alkaen

Kyyjärvellä sijaitsevaa Kauppakeskus Palettia on kehitetty pitkäjänteisesti. Viime vuoden lopulla kauppakeskuksessa aloitti Apteekki sekä Kahvila-Ravintola Keskipiste avasi ovensa laajojen kunnostus- ja muutostöiden jälkeen tammikuussa.

Kauppakeskuksen digitaaliseen viestintään ja some-markkinointiin on myös panostettu. Kauppakeskus Paletissa Kyyjärvellä aloittaa shop-in-shop konseptilla toimiva yhteismyymälä 1.6.

240 neliön liiketilassa toimii naisten pukeutumiseen erikoistuneet Fiini Fröökynä, Boutique Armoire, Kotirouva ja Nanso. Valikoimaa täydentää Nordic Beaty Import kauneudenhoidon tuotteilla sekä Karkkitukku.

Konsepti toimii yhteisellä henkilökunnalla ja yhdellä kassalla. Kustannustehokkaalla toimintamallilla yritykset tasaavat työnantajan kuluja ja samalla pystyvät tarjoamaan työntekijöille pysyvämpiä työsuhteita.

Pääosin samalla tavalla toimii samojen yrittäjien luotsaama Outlet Putaanportti Pihtiputaalla. Tavoitteena on laajentaa konseptia Kyyjärven Paletissa uusilla yrityksillä ja tuotemerkeillä syksyllä 2019.

1.6. avaa Kauppakeskus Paletissa ovensa myös Finlaysonin kesä-Outlet 270 neliön liiketilassa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät